Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij lekker op vakantie gaan met mijn gezin, leuke reizen maken en mooie plaatsen bezoeken. Azië en de Verenigde Staten vond ik gaaf om te zien en zo zijn er nog heel wat plaatsen die we graag willen bezoeken."

Na mijn opleiding aan het CIOS in Haarlem ben ik direct in de (jeugd) zorg terechtgekomen als pedagogisch medewerker bij Lijn 5. Dit heb ik een aantal jaren met heel veel plezier gedaan. Na een tweetal zeer leuke projecten te hebben gedaan in Griekenland en Amerika als voetbaltrainer/coach ben ik als Recruiter aan de slag gegaan waarbij ik kennis heb gemaakt met de arbeidsbemiddeling. Dit vond ik zo leuk dat ik hier graag in door wilde gaan, eerst in het hoger segment in de bouwwereld en daarna wilde ik dit liever doen in een branche die ik echt interessant vind en die volop in ontwikkeling is, de zorg.

Die uitdaging heb ik gevonden bij Joinuz. Het spreken en sparren met klanten en kandidaten over hun loopbaan en de ontwikkelingen in de markt is te gek en maakt het werk afwisselend. Als je die twee bij elkaar kan brengen en een perfecte match tot stand kan brengen geeft dat veel voldoening.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in de zorgsector? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490