Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij genieten van het leven. Ik geniet wanneer ik bezig ben met dingen die ik leuk vind. Het uitvoeren, beleven en kijken van verschillende sporten en gezellige momenten met vrienden, familie en natuurlijk mijn vriendin. Lekker eten en een mooie reis, ver weg of juist dicht(er) bij huis, maken dit compleet."

Geboren en getogen in het kleine Veluwse dorp Elspeet hecht ik veel waarde aan sociale contacten. Deze contacten haal ik uit mijn sport: voetbal. Zowel zelf voetballen als het coachen van een jeugdelftal. Ook sta ik graag in de keuken en vind ik het gaaf om vanuit het niets een heerlijke pasta of stoofgerecht uit mijn mouw te toveren.

Dit heeft mij bewogen om de studie Commerciële Economie te gaan volgen. Na het afstuderen in 2018 ben ik meteen de arbeidsbemiddeling ingerold. Eerst als Recruiter en na 2 jaar als Consultant. Het in contact staan met klanten, kandidaten en collega's, het achterhalen van iemand zijn behoefte en deze behoefte invullen, zijn punten waar ik nóg meer motivatie uit haal. Sinds februari 2022 ben ik werkzaam bij Joinuz, het leukste detacheringsbureau van Nederland! Het lekker leven principe samen met de gehele cultuur, hebben mij onder andere doen besluiten om mij voor Joinuz in te zetten. De persoonlijke aandacht voor klant en kandidaat spreken mij hier heel erg in aan. Ik zet mij met veel plezier voor jou in als Adviseur Fysiek Domein.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het Fysieke Domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490