Bekijk de nieuwste vacatures binnen het
Fysiek Domein

Werk je al enige jaren binnen het overheidsdomein Fysiek en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan moet je echt eens bij onze Fysiek Domein vacatures kijken! Verschillende opdrachtgevers zijn op zoek naar een topper zoals jij. En wij brengen ze graag met jou in contact.

Met jouw kennis en ervaring lever je een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als bouwinspecteur, handhavingsjurist, vergunningverlener of beleidsadviseur bij opdrachtgevers in verschillende gemeentes door heel Nederland. Belangrijk is (in de meeste gevallen) wel dat je al wat gemeentelijke ervaring hebt.

Wij hebben vacatures op elk niveau én op allerlei afdelingen. Ga jij voor een ondersteunende, adviserende, beleidsmatige of uitvoerende functie? Je vindt je nieuwe uitdaging bij Joinuz!

Bekijk vandaag nog al onze actuele vacatures in het overheidsdomein Fysiek. Zie je een functie die je aanspreekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! App, mail of bel ons meteen. Dan plannen we ook direct een kennismakingsgesprek in.

Alle Fysiek vacatures

De voordelen van
werken via Joinuz

  • Je kunt aan de slag bij diverse opdrachtgevers, maar blijft in dienst van één opdrachtgever – wel zo vertrouwd én praktisch.
  • Een leaseauto behoort – afhankelijk van jouw functie en het aantal uren dat je werkt – zeker tot de mogelijkheden.
  • Je ontwikkeling staat nooit stil en daarom bieden we je de gelegenheid om opleidingen en cursussen te volgen.
  • Wij zijn flexibel en hebben verschillende contractvormen: wordt het een zzp-overeenkomst, een detacheringscontract of liever een projectovereenkomst? Wat het ook wordt, je krijgt van ons prima arbeidsvoorwaarden en een uitstekend salaris.
  • Onze functies zijn voor langere tijd – tijdelijk, maar ook met uitzicht op een vast contract.
Solliciteer nu op onze Fysiek Domein vacatures
Vind jouw droombaan

Staat je vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Vind jouw
droombaan

Joinuz heeft de beste vacatures in het Fysiek Domein. Onze opdrachtgevers onderscheiden zich door de goede werksfeer én de functies die jou aanspreken. Wij brengen je zo snel mogelijk met ze in contact. Dus wil je lekker snel aan de slag? Joinuz!

rectangle
Lekker
op de hoogte
Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!