Vacatures maatschappelijk werk
In elke functie, op elk niveau

Wil jij je werk maken van je maatschappelijke betrokkenheid? Dan hebben wij heel veel mooie vacatures maatschappelijk werk voor je. Bij tal van opdrachtgevers. Grote, kleine en van allerlei signatuur: van overheid en jeugdzorg tot (welzijn) stichtingen en maatschappelijke organisaties. Functies op elk niveau en in alle geledingen.

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in tal van gemeentes in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. En ze hebben allemaal dringend behoefte aan ervaren en gemotiveerde prof’s zoals jij. Zeker weten dus dat jouw ervaring en inzet op waarde zullen worden geschat en gewaardeerd. Lekker idee, nietwaar?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor tijdelijk of vast? Duik dan nu meteen in onze lijst vacatures maatschappelijk werk. Moet wel heel raar lopen als er niet een tussen zit die jou op ‘t lijf geschreven is. Gevonden? App, mail of bel ons dan. Liever vandaag dan morgen, wat ons betreft.

Alle vacatures maatschappelijk werk

Maatschappelijk werker?
Kies voor Joinuz

  • Via ons kun je in diverse ‘keukens’ kijken en toch in dienst blijven bij één werkgever.
  • Heb je een rijbewijs? Dan is – afhankelijk van jouw functie en ’t aantal uren dat je werkt - een lease-auto bij ons een serieuze optie.
  • Wij bieden je de mogelijkheid opleidingen en cursussen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Goed voor jou, goed voor ons.
  • Wij hebben verschillende contractvormen: detacheringscontract, projectovereenkomst en ZZP-overeenkomst. Standaard voorzien van een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en een marktconform salaris.
  • Bij ons word je niet op ‘losse diensten’ of op ‘dagjes werk’ ingezet maar altijd op langdurige tijdelijke functies of op functies waarbij indiensttreding mogelijk is.

Als jij je bij ons aansluit, kun je er bovendien voor 100% op aan dat wij je in alle opzichten supporten. Wil je overleg of advies? Iets kwijt dat relevant is voor de job? Gewoon even stoom afblazen? Bel ons dan om even te sparren – al dan niet face-to-face – met je persoonlijke adviseur of recruiter. Dat werkt wel zo verhelderend en leidt vaak – is onze ervaring - tot nieuwe inzichten.

Vacatures maatschappelijk werk solliciteer nu
Vind jouw droombaan

Staat jouw vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Maatschappelijk werk
vacatures

We hoeven je natuurlijk niet meer te vertellen wat maatschappelijk werk inhoudt. Je hebt immers al heel wat vlieguren - in welke functiegroep dan ook - gemaakt bij je huidige of vorige werkgever(s). En kent het klappen van de zweep. Toch, de ene werkgever is de andere niet. Elke organisatie heeft zo haar eigen mores, cultuur en eigenwaardigheden. Dat maakt een overstap wel zo uitdagend. Wat jouw specifieke taken en verantwoordelijkheden worden, hangt sterk af van bij wie je aan de slag gaat. En natuurlijk ook van je functie. Wij ‘bedienen’ in ieder geval een groot aantal opdrachtgevers. Soms heel verschillend van elkaar. Maar allemaal met dezelfde vraag: hele goede maatschappelijk werkers. Doe er je voordeel mee.

Vacatures maatschappelijk werk: zo blijf je up-to-date

Wij hebben elke dag wel weer nieuwe vacatures bij de gemeente. Wil je weten welke? Meld je dan aan voor Job Alerts.

Lekker
aan de slag

Joinuz heeft de leukste vacatures maatschappelijk werk. We werken samen met opdrachtgevers in het hele land en zijn dagelijks op zoek naar kandidaten voor verschillende uitdagende functies.

rectangle