Juridische vacatures
Allerlei functies op elk niveau

Wij hebben heel veel mooie juridische vacatures binnen het overheidsdomein Omgeving&Recht. Functies op elk niveau en in alle geledingen: ondersteunend, beleidsmatig, uitvoerend, adviserend. Van juristen, planologen en werkvoorbereiders tot bouwinspecteurs, verkeerskundigen en vergunningsverleners.

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in tal van gemeentes in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. En ze hebben allemaal dringend behoefte aan ervaren en gemotiveerde prof’s zoals jij. Zeker weten dus dat jouw ervaring en inzet op waarde zullen worden geschat en gewaardeerd. Lekker idee, nietwaar?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor tijdelijk of vast? Duik dan nu meteen in onze lijst juridische vacatures. Moet wel heel raar lopen als er niet een tussen zit die jou op ‘t lijf geschreven is. Gevonden? App, mail of bel ons dan. Liever vandaag dan morgen, wat ons betreft.

Alle juridische vacatures

Waarom kiezen voor onze
juridische vacatures

  • Via ons kun je in diverse ‘keukens’ kijken en toch in dienst blijven bij één werkgever.
  • Heb je een rijbewijs? Dan is – afhankelijk van jouw functie en ’t aantal uren dat je werkt - een lease-auto bij ons een serieuze optie.
  • Wij bieden je de mogelijkheid opleidingen en cursussen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Goed voor jou, goed voor ons.
  • Wij hebben verschillende contractvormen: detacheringscontract, projectovereenkomst en ZZP-overeenkomst. Standaard voorzien van een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en een marktconform salaris.
  • Bij ons word je niet op ‘losse diensten’ of op ‘dagjes werk’ ingezet maar altijd op langdurige tijdelijke functies of op functies waarbij indiensttreding mogelijk is.

Als jij je bij ons aansluit, kun je er bovendien voor 100% op aan dat wij je in alle opzichten supporten. Wil je overleg of advies? Iets kwijt dat relevant is voor de job? Gewoon even stoom afblazen? Bel ons dan om even te sparren – al dan niet face-to-face – met je persoonlijke adviseur of recruiter. Dat werkt wel zo verhelderend en leidt vaak – is onze ervaring - tot nieuwe inzichten.

Juridische vacatures solliciteer nu
Vind jouw droombaan

Staat jouw juridische vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Juridische vacatures
perfect passend bij jouw ervaring

We hoeven je natuurlijk niet meer te vertellen wat het werk als jurist bij de overheid inhoudt. Je hebt immers al heel wat vlieguren – in welk beroep of functie dan ook - gemaakt bij je huidige of vorige werkgever(s). En kent het klappen van de zweep. Toch, de ene gemeente is de andere niet. Elke organisatie heeft zo haar eigen mores, cultuur en eigenwaardigheden. Dat maakt een overstap wel zo uitdagend. Wat jouw specifieke taken en verantwoordelijkheden worden, hangt sterk af van bij wie je aan de slag gaat. En natuurlijk ook van je functie. Wij ‘bedienen’ in ieder geval een groot aantal gemeentes. Soms heel verschillend van elkaar. Maar allemaal met dezelfde vraag: hele goede juridische medewerkers. Doe er je voordeel mee.

Juridische vacatures: zo blijf je up-to-date

Wij hebben elke dag wel weer nieuwe juridische vacatures binnen het overheidsdomein Omgeving&Recht. Wil je weten welke? Meld je dan aan voor Job Alerts.

Lekker
aan de slag

Joinuz heeft de leukste juridische vacatures binnen het overheidsdomein Omgeving&Recht. We werken samen met opdrachtgevers in het hele land en zijn dagelijks op zoek naar kandidaten voor verschillende uitdagende vacatures.

rectangle