Juridische vacatures
Allerlei functies op elk niveau

Juridische studie afgerond en klaar voor een uitdagende startersfunctie of ben je juist toe aan een volgende stap in je carrière? Hoe dan ook ben je bij Joinuz aan het juiste adres! Binnen het Fysiek en Sociaal Domein hebben we diverse juridische vacatures online staan. Heb je een MBO-, HBO- of universitaire studie afgerond? Mooi. Wij zijn namelijk op zoek naar kandidaten voor een aantal uitdagende en afwisselende juridische banen.

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in diverse gemeenten door heel Nederland. Zij hebben allemaal een dringende behoefte aan een gemotiveerde professional met de juiste juridische kennis. Benieuwd welke juridische vacature bij jou past? Neem dan snel een kijkje en solliciteer vandaag nog. Hulp nodig? App, bel of mail ons. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte match.

Vacature overzicht

Werken in de juridische sector
via Joinuz

Werken in de juridische sector via Joinuz

Ben jij klaar om aan de slag te gaan in de juridische sector? Sluit je bij ons aan en je kunt er voor 100% op aan dat wij je in alle opzichten supporten. Wil je overleg of advies over je juridische baan? Iets kwijt dat relevant is voor de job? Of gewoon even stoom afblazen? Bel ons dan om te sparren, al dan niet face-to-face, met je persoonlijke adviseur of recruiter. Dat werkt wel zo verhelderend en leidt vaak – is onze ervaring - tot nieuwe inzichten.


Even kort samengevat:

  • Wij geven een kijkje in diverse ‘keukens’, maar je blijft in dienst bij één werkgever.
  • Heb je een rijbewijs? Afhankelijk van jouw functie en ’t aantal uren dat je werkt, is een Joinuz lease-auto een serieuze optie.
  • Wij bieden je de mogelijkheid opleidingen en cursussen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Goed voor jou, goed voor ons.
  • Wij hebben verschillende contractvormen: detacheringscontract, projectovereenkomst en ZZP-overeenkomst. Standaard voorzien van een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en een marktconform salaris.
  • Joinuz zet je niet in op 'losse diensten' of op 'dagjes werk', maar altijd op langdurige tijdelijke functies. En in een aantal gevallen is het op termijn zelfs mogelijk om in dienst te treden bij je opdrachtgever.
Juridische vacatures solliciteer nu
Vind jouw droombaan

Staat jouw juridische vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Lekker
aan de slag

Joinuz heeft de leukste juridische vacatures binnen het overheidsdomein Omgeving&Recht. We werken samen met opdrachtgevers in het hele land en zijn dagelijks op zoek naar kandidaten voor verschillende uitdagende vacatures.

rectangle