Vacatures Zorg
voor de echte zorgprofessional

Wij hebben heel veel mooie vacatures in de zorg. Bij tal van opdrachtgevers. Grote, kleine en van allerlei signatuur: ouderenzorg, GGZ, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen.

Allemaal staan ze te springen om ervaren en tot op het bot gemotiveerde medewerkers. Niet zo raar: er is immers een schreeuwend tekort aan prof’s zoals jij. Grote vraag, weinig aanbod. Zeker weten dus dat jouw ervaring en inzet op waarde zullen worden geschat en gewaardeerd. Lekker idee, nietwaar?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor tijdelijk of vast? Duik dan nu meteen in onze lijst vacatures zorg. Moet wel heel raar lopen als er niet een tussen zit die jou op ‘t lijf geschreven is. Gevonden? App, mail of bel ons dan. Liever vandaag dan morgen, wat ons betreft.

Alle vacatures zorg

Werken via Joinuz
biedt je volop voordelen!

  • Via ons kun je in diverse ‘keukens’ kijken en toch in dienst blijven bij één werkgever.
  • Heb je een rijbewijs? Dan is – afhankelijk van jouw functie en ’t aantal uren dat je werkt - een lease-auto bij ons een serieuze optie.
  • Wij bieden je de mogelijkheid opleidingen en cursussen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Goed voor jou, goed voor ons.
  • Wij hebben verschillende contractvormen: detacheringscontract, projectovereenkomst en ZZP-overeenkomst. Standaard voorzien van een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en een marktconform salaris.
  • Bij ons word je niet op ‘losse diensten’ of op ‘dagjes werk’ ingezet maar altijd op langdurige tijdelijke functies of op functies waarbij indiensttreding mogelijk is.
Solliciteer nu op onze vacatures zorg
Vind jouw droombaan

Staat je vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Jouw mogelijkheden met onze
vacatures in de zorg

Zorgprofessionals zoals jij kunnen overal aan de slag.

We hoeven je natuurlijk niet meer te vertellen wat het werken in de zorg inhoudt. Je hebt immers al heel wat vlieguren gemaakt – in welk beroep dan ook - bij je huidige of vorige werkgever(s). En kent het klappen van de zweep. Toch, de ene werkgever is de andere niet. Elke organisatie heeft zo haar eigen mores, cultuur en eigenaardigheden. Dat maakt een overstap wel zo uitdagend. Wat jouw specifieke taken en verantwoordelijkheden worden, hangt sterk af van bij wie je aan de slag gaat. En natuurlijk ook van je functie. Wij ‘bedienen’ in ieder geval een groot aantal opdrachtgevers. Soms heel verschillend van elkaar. Maar allemaal met dezelfde vraag: hele goede zorgprofessionals. Doe er je voordeel mee.

Elke dag nieuwe vacatures zorg

Wij hebben elke dag wel weer nieuwe vacatures in de zorg. Wil je weten welke? Meld je dan aan voor de Job Alert.

Lekker
aan de slag

Joinuz heeft de leukste zorg vacatures. We werken samen met opdrachtgevers in het hele land en zijn dagelijks op zoek naar kandidaten voor verschillende uitdagende zorg vacatures.

rectangle
Lekker
op de hoogte
Altijd als 1e op de hoogte van de nieuwste vacatures als je een job alert aanmaakt!