De leukste baan om lekker te kunnen leven

Zelfstandige en Joinuz


We werken graag samen met zzp-ers

Ben jij zzp-er? Join us dan; we zijn erg gecharmeerd van de “ik-hou-mijn-eigen-broek-op-en-doe-dus-mijn-stinkende-best”mentaliteit van de zzp-prof. We krijgen vaak nieuwe leuke en interessante opdrachten binnen. Variërend van uitvoerend tot leidinggevend bij bedrijven en instellingen in jouw regio.

Dit bieden we je:

  • Diverse (langdurige) opdrachten
  • Breed netwerk van opdrachtgevers in verschillende sectoren
  • Samenwerking op basis van een door de Belastingdienst goedgekeurde (model) overeenkomst
  • Tijdige betaling van jouw factuur
  • Géén handelingskosten, wel een fee

Wet DBA

Sinds 1 mei 2016 is de Verklaring ArbeidsRelaties (VAR) vervangen door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). Wat houdt die wet precies in? Wat zijn de consequenties voor jou als zzp-er? Hoe werkt een door de fiscus goedgekeurde modeloverkomst en wat moet daar allemaal in staan?
Als je je bij ons aansluit, hoef je daar je hoofd niet over te breken. Dat hebben wij al voor je gedaan. Wij kennen alle in’s en out’s en werken met de juiste modelovereenkomsten. Lekker zelfstandig blijven, geen tijdrovende en vaak frustrerende acquisitie hoeven plegen en geen kopzorgen over nieuwe regeltjes en wetjes: als jij dat ook wilt, bel je ons vandaag nog voor een kennismaking.

Schrijf je in!

Als professional wil je een job waarin je jezelf kunt bewijzen en ontplooien. Bij een organisatie die dat snapt en je daarvoor ook de ruimte biedt. Wij hebben goede contacten met zulke organisaties. We weten precies welke eisen zij stellen aan hun medewerkers. En wat ze te bieden hebben.

Inschrijven