Onze lekker leven filosofie

Wij gaan ervan uit dat de meeste mensen werken om er lekker van te leven. Natuurlijk is een snelle auto best leuk. Net zoals een eigen huis. Mooie kleren. Toch - blijkt uit onderzoek – worden de meeste mensen blijer van dingen doen en beleven, dan van spullen. Vakanties. Weekendjes weg. Uit eten met vrienden. Terrasje pakken.

Nou hebben wij weinig invloed op dat lekkere leven. Al was het maar omdat iedereen daar zo z’n eigen invulling aan geeft. En z’n eigen budget voor heeft. Waar we wel aan kunnen bijdragen, is die beste baan. We doen er elke dag alles aan om die te vinden. Dat beloven we je.

Allemaal leuk en aardig, maar…wat houdt detachering nou precies in? Als gedetacheerde binnen de Zorg en de overheidsdomeinen Sociaal Domein, Wonen, Fysiek Domein en Belastingen kom je bij ons in dienst en ‘lenen’ wij je uit aan een van onze opdrachtgevers. Klus gedaan daar? Dan zorgen wij voor een andere opdracht. Zo ben je altijd verzekerd van inkomen. En kun je – terwijl je in dienst blijft van een werkgever – ervaring opdoen bij verschillende bedrijven. Wij verzorgen alle administratie, betalen je salaris uit, vakantiegeld et cetera. Detacheren biedt je dus veel voordelen.

Join us en ervaar het.

Waarom detachering?
  • Een contract naar jouw wensen
  • Afwisselen op verschillende projecten
  • Opleidingstraject op maat
  • Een team dat altijd voor jou klaar staat
Lekker
kennismaken
Heb je nog vragen?