Wij hebben prachtige
vacatures voor verpleegkundigen

Je hebt ooit voor gekozen voor het vak van verpleegkundige. Niet om er rijk van te worden. Wel omdat je echt iets wil betekenen voor je medemens. Altijd klaar staan voor een ander, een vriendelijk woord hier, een mooi gebaar daar hulp bieden is jouw tweede natuur. Als detacheerder in de Zorg hebben wij heel veel mooie vacatures voor verpleegkundigen. Bij tal van opdrachtgevers. Grote, kleine en van allerlei signatuur: ouderenzorg, GGZ, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen.

De opdrachtgevers waar wij voor werken, ouderenzorg, GGZ, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, hebben mensen zoals jij heel hard nodig. Wij hebben dan ook heel veel mooie vacatures voor verpleegkundigen te vervullen. En misschien zit jouw droombaan er wel tussen. Dus als je toch al van plan was om van baan te wisselen, bekijk dan onze lijst met vacatures.

Zie je een geschikte vacature en wil je er meer van weten? Neem dan meteen contact met ons op; vertellen wij je er alles over.

Alle verpleegkundige vacatures

Kies voor een van onze
vacatures verpleegkundige

Welke ijzers hebben we in het vuur?

  • Als je bij ons in dienst treedt, kun je een kijkje nemen bij verschillende bedrijven en zo je horizon verbreden.
  • Er zit een lease-auto voor je in als je aan een aantal voorwaarden voldoet; jouw functie en ’t aantal uren dat je werkt.
  • We bieden je allerlei cursussen en opleidingen om je kennis en kunde up-to-date te houden. Vaak op onze kosten, overigens.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, marktconform salaris, 100% support, jaarlijks feest
  • Geen van de hak-op-de-tak jobs, maar de vastigheid van langere tijdelijke functies en functies die vaak snel resulteren in een vast contract.
Verpleegkundige vacatures
Vind jouw droombaan

Staat je vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Lekker
snel aan de slag

Joinuz heeft de leukste verpleegkundige vacatures. We werken samen met opdrachtgevers in het hele land en zijn dagelijks op zoek naar kandidaten voor verschillende uitdagende verpleegkundige vacatures. Als je voor ons kiest, is de kans groot dat je lekker snel aan de slag kunt.

rectangle
Lekker
op de hoogte
Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!