De beste
bouwkunde vacatures

Nederland bouwt, renoveert en onderhoudt. Goede woningen, er zijn er veel te weinig van in ons land. Het woningtekort moet de komende jaren worden teruggedrongen en daarbij zijn bouwkundigen natuurlijk hard nodig. Wij hebben mooie bouwkunde vacatures openstaan in het domein Omgeving & Recht en in ons vakgebied Wonen.

Na het afronden van je opleiding Bouwkunde wil je natuurlijk lekker gaan werken. In het Fysiek Domein en in het vakgebied Wonen zijn wij regelmatig op zoek naar goede kandidaten die aan de slag willen als bijvoorbeeld bouwinspecteur, bouwplantoetser, werkvoorbereider, opzichter, technisch beheerder, projectmedewerker of projectleider. Waar je dergelijke banen vooral tegenkomt? Denk aan woningcorporaties, gemeenten en andere overheidsinstanties. Zij zitten vaak te springen om gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten, dus go! Ga ervoor.

Bekijk onze bouwkunde vacatures

Wat ga je
verdienen?

Jouw intrinsieke motivatie om te werken in de bouwsector is natuurlijk een belangrijke. Maar daarnaast wil je ook gewoon weten wat er tegenover jouw harde werk staat. Wat je gaat verdienen met je diploma bouwkunde op zak, verschilt per functie. Daarnaast telt je eventuele ervaring ook mee. Maar hoe dan ook kun je rekenen op een salaris conform CAO. Met een HBO-diploma Bouwkunde kun je als starter rekenen op een salaris tussen 2.500 en 3.500 euro. Heb je Bouwkunde op MBO gestudeerd, dan mag je als starter een salaris verwachten tot 2.500 euro. Zodra je ervaring hebt kun je al snel doorgroeien.

rectangle

De voordelen van
een baan in de bouw

De voordelen van een baan in de bouw weet jij natuurlijk zelf het beste. Tijdens je opleiding, je stage of je eerste baan heb je goed kunnen proeven aan het vak, dus jij weet hoe mooi je werk kan zijn. Welk aspect van de bouw spreekt je het meest aan? Heb jij echt iets met het naleven van kwaliteit en kwaliteitseisen? Dan is een baan als bouwkundige bij een gemeente wellicht een goede optie voor je. Bijvoorbeeld als bouwplantoetser of bouwinspecteur zie je erop toe dat bouwplannen ook echt worden uitgevoerd zoals is vastgelegd in het ontwerp en dat nieuwbouw voldoet aan alle eisen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid, bereikbaarheid en duurzaamheid.

Ben jij sociaal betrokken en zie je jezelf in je werk vooral veel contact hebben met bijvoorbeeld huurders? En ben je een echte probleemoplosser? Kijk dan vooral ook eens naar een baan bij een woningcorporatie.

De voordelen van
werken via Joinuz

Joinuz biedt langdurige tijdelijke functies en zelfs functies met uitzicht op een vast contract. Dus of je het nu fijn vindt om via ons lekker te jobhoppen, of je meer houdt van vastigheid, ga je via Joinuz aan de slag, heb je altijd zekerheid. Maar we doen meer:

  • Ben je bijvoorbeeld veel onderweg voor je werk? Dan is een heuse Joinuz leaseauto – afhankelijk van je functie en het aantal uren dat je werkt - een reële optie.
  • Met het aanbieden van opleidingen en cursussen in jouw werkveld geven we je de kans om je te blijven ontwikkelen.
  • Wij doen op allerlei manieren ons stinkende best om het jou en je opdrachtgever zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dat begint natuurlijk bij het vinden van de juiste match tussen jou en de organisatie waarvoor je gaat werken.
  • Omdat we het belangrijk vinden dat jij tijdens en buiten je werk lekker fit bent en blijft, betalen wij iedere maand € 25 mee aan je sportabonnement.
  • Natuurlijk zorgen we voor een nette reiskostenvergoeding en pensioenregeling.


Lekker geregeld, toch?

Solliciteer nu op onze Bouwkunde vacatures
Vind jouw droombaan

Staat je vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Lekker
snel aan de slag

Sta jij te popelen om je opgedane kennis in de praktijk te gaan toepassen bij een gemeente, een woningbouwvereniging of een commerciële organisatie? Of heb je al ervaring opgedaan in de bouwsector? Wij krijgen met grote regelmaat bouwkunde vacatures binnen van mooie organisaties, waarmee je met je diploma HBO Bouwkunde of MBO Bouwkunde snel een verschil kunt maken. Weten welke vacatures we op dit moment open hebben staan? Kijk in ons vacatureoverzicht en wie weet kun je snel aan de slag via Joinuz! Wij horen graag van je.

rectangle
Lekker
op de hoogte
Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!