Vacatures
Verzorgende IG

Als detacheerder in de Zorg hebben wij heel veel mooie vacatures voor verzorgende IG. Bij tal van opdrachtgevers. Grote, kleine en van allerlei signatuur: ouderenzorg, GGZ, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen.

Allemaal staan ze te springen om ervaren en tot op het bot gemotiveerde verzorgenden. Niet zo raar: er is immers een schreeuwend tekort aan prof’s zoals jij. Grote vraag, weinig aanbod. Zeker weten dus dat jouw ervaring en inzet op waarde zullen worden geschat en gewaardeerd. Lekker idee, nietwaar?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor tijdelijk of vast? Duik dan nu meteen in onze lijst vacatures voor verzorgende IG. Moet wel heel raar lopen als er niet een tussen zit die jou op ‘t lijf geschreven is. Gevonden? App, mail of bel ons dan. Liever vandaag dan morgen, wat ons betreft.

Alle verzorgende IG vacatures

Kies voor een van onze
vacatures verzorgende IG

  • Via ons kun je in diverse ‘keukens’ kijken en toch in dienst blijven bij één werkgever.
  • Heb je een rijbewijs? Dan is – afhankelijk van jouw functie en ’t aantal uren dat je werkt - een lease-auto bij ons een serieuze optie.
  • Wij bieden je de mogelijkheid opleidingen en cursussen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Goed voor jou, goed voor ons.
  • Wij hebben verschillende contractvormen: detacheringscontract, projectovereenkomst en ZZP-overeenkomst. Standaard voorzien van een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en een marktconform salaris.
  • Bij ons word je niet op ‘losse diensten’ of op ‘dagjes werk’ ingezet maar altijd op langdurige tijdelijke functies of op functies waarbij indiensttreding mogelijk is.

Als jij je bij ons aansluit, kun je er bovendien voor 100% op aan dat wij je in alle opzichten supporten. Wil je overleg of advies? Iets kwijt dat relevant is voor de job? Gewoon even stoom afblazen? Bel ons dan om even te sparren – al dan niet face-to-face – met je persoonlijke adviseur of recruiter. Dat werkt wel zo verhelderend en leidt vaak – is onze ervaring - tot nieuwe inzichten.

Verzorgende IG vacatures
Vind jouw droombaan

Staat je vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Jouw mogelijkheden met onze
Verzorgende IG vacatures

We hoeven je natuurlijk niet meer te vertellen wat het werk van een verzorgende IG inhoudt. Je hebt immers al heel wat vlieguren gemaakt bij je huidige of vorige werkgever(s). En kent het klappen van de zweep. Toch, de ene werkgever is de andere niet. Elke organisatie heeft zo haar eigen mores, cultuur en eigenwaardigheden. Dat maakt een overstap wel zo uitdagend. Wat jouw specifieke taken en verantwoordelijkheden worden, hangt sterk af van bij wie je aan de slag gaat. En natuurlijk ook van je functie. Wij ‘bedienen’ in ieder geval een groot aantal opdrachtgevers. Soms heel verschillend van elkaar. Maar allemaal met dezelfde vraag: hele goede verzorgende IG. Doe er je voordeel mee.

Elke dag nieuwe vacatures verzorgende IG

Wij hebben elke dag wel weer nieuwe vacatures voor verzorgende IG. Wil je weten welke? Meld je dan aan voor Job Alerts.

Lekker
snel aan de slag

Joinuz heeft de leukste verzorgende IG vacatures. We werken samen met opdrachtgevers in het hele land en zijn dagelijks op zoek naar kandidaten voor verschillende uitdagende verzorgende IG vacatures. Als je voor ons kiest, is de kans groot dat je lekker snel aan de slag kunt.

rectangle