Vacatures
Verzorgende IG

Weet jij als geen ander hoe belangrijk zorghelden zijn? Als detacheerder in de zorg hebben wij veel mooie vacatures voor verzorgende IG. Bij veel verschillende opdrachtgevers. Zo kun je via ons bijvoorbeeld aan de slag in de ouderenzorg, GGZ, gehandicaptenzorg en binnen het ziekenhuis.

Al deze opdrachtgevers staan te springen om ervaren en gemotiveerde verzorgenden. Er is in de zorg een schreeuwend tekort aan mensen zoals jij. Lekker idee dat jouw kennis en kunde ontzettend zullen worden gewaardeerd.

Heb jij altijd al in de zorg willen werken? Wij bieden zowel tijdelijke als vaste functies. Ga direct naar onze vacatures. Wij kunnen ons niet voorstellen dat jouw droombaan er niet tussen zit. Niet gevonden? Je kan altijd even met ons bellen, appen of mailen.

Alle verzorgende IG vacatures

Kies voor een van onze
vacatures verzorgende IG

  • Via ons kun je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag en zo je werkervaring uitbreiden.
  • Altijd al een auto willen hebben? Dan kan het zo zijn dat je via ons – afhankelijk van jouw functie en aantal werkuren – een auto zowel privé als zakelijk mag rijden.
  • Je mag je via onze Joinuz Academy aanmelden om opleidingen en cursussen te volgen om jezelf zo verder te ontwikkelen.
  • Onze contracten zijn altijd voorzien van een uitstekend voorwaardenpakket en een marktconform salaris. Ook voor een projectovereenkomst of ZZP-overeenkomst kun je bij ons terecht.
  • Wij zorgen ervoor dat je altijd op langdurige tijdelijke functies wordt ingezet of dat indiensttreding mogelijk is.

Hiernaast ondersteunt Joinuz jou natuurlijk ook als collega. Voor overleg, advies, of gewoon even bijpraten. Je kunt ons altijd appen, bellen, mailen of we komen even langs op jouw werklocatie. Wel zo fijn.

Verzorgende IG vacatures
Vind jouw droombaan

Staat je vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Lekker
snel aan de slag

Voor onze opdrachtgevers zijn we continu op zoek naar de juiste match. Dat betekent dus ook dat de kans groot is dat wij de vacature voor jou hebben én dat je snel aan de slag kunt gaan.

rectangle