Vacatures Sociaal Domein
Vind je nieuwe droombaan

Met werkervaring in het Sociaal Domein kun je aan de slag bij de leukste opdrachtgevers. Je vindt ze via Joinuz, want wij brengen je graag met ze in contact. Zij blij, jij blij! Onze opdrachtgevers zijn namelijk op zoek naar ervaren en supergemotiveerde medewerkers zoals jij. Dus, waar wacht je nog op? Kijk snel welke mooie vacatures in het Sociaal Domein wij nu open hebben staan!

Het Sociaal Domein is een veelzijdige branche waarin je in veel functies aan de slag kunt. Misschien is een nieuwe uitdaging als WMO-consulent, jeugdconsulent, schuldhulpverlener, inkomensconsulent of medewerker burgerzaken wel iets voor jou. Met de juiste werkervaring en de goede mentaliteit kun je meteen bij een van onze opdrachtgevers aan de slag. Onze opdrachtgevers zijn verspreid door heel Nederland, zo is er altijd wel iets bij jou in de buurt. Dat klinkt als een kans die je niet kunt laten lopen, nietwaar?

Als je op zoek bent naar een nieuwe en uitdagende baan in het Sociaal Domein zit je bij Joinuz helemaal goed. Wij verzamelen de mooiste vacatures voor je, en of je nu vast of tijdelijk aan de slag wilt, er is volop keus. Wij helpen je aan je nieuwe droombaan! Bekijk snel al onze Sociaal Domein vacatures en laat het ons meteen weten als er iets voor je tussen zit. Je kunt ons mailen, bellen en appen!

Bekijk hier onze Sociaal Domein vacatures

Werken via Joinuz
biedt je volop voordelen!

  • Neem een kijkje in de ‘keukens’ van diverse opdrachtgevers, maar blijf – lekker praktisch – gewoon in dienst van één werkgever.
  • Veel onderweg voor je werk? Een leaseauto is – afhankelijk van je functie en het aantal uren dat je werkt - een reële optie.
  • Wij geven je de kans om je te blijven ontwikkelen met opleidingen en cursussen.
  • Wil je als zzp’er aan de slag, ga je voor een detacheringsopdracht of werk je liever op projectbasis? Onze flexibele contractvormen laten jou kiezen – uiteraard met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.
  • Joinuz biedt langdurige tijdelijke functies en functies met uitzicht op een vast contract. Op die manier heb je altijd zekerheid.
  • Omdat fit blijven wel zo belangrijk is, betalen wij € 25 mee aan je sportabonnement.
Solliciteer nu op onze sociaal domein vacatures
Vind jouw droombaan

Staat je vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Lekker
aan de slag

De leukste vacatures in het Sociaal Domein vind je bij Joinuz. Wij zijn voor onze opdrachtgevers altijd op zoek naar toppers zoals jij, dus neem vandaag nog contact met ons op. Lekker aan de slag via Joinuz: leuk, praktisch en altijd goed geregeld!

rectangle
Lekker
op de hoogte
Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!