Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij een leuke baan, waarbij gewerkt wordt uit vertrouwen en er gewaarborgd wordt dat iedereen een juiste werk en privé balans houdt. Lekker leven is ook voor mij stil staan bij hetgeen wat je hebt en daar gelukkig mee zijn."

Het lijkt erop dat ik alweer een eeuwigheid deel uitmaak van de Joinuz-familie! Momenteel woon ik in het pittoreske stadje Zevenaar, samen met mijn twee katten die me dagelijks herinneren aan wie hier de echte bazen zijn. In mijn vrije tijd padel ik graag en ga ik met plezier naar de sportschool. Verder zoek ik ook graag de gezelligheid op van feestjes en festivals. In de zomer ga ik graag naar Italië om daar te genieten van de Italiaanse zon en het Italiaanse eten. Hier kom ik helemaal tot rust. Ik zie mijzelf stiekem later hier ooit wel langer vertoeven dan alleen een paar weken vakantie.

Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond aan de HAN in Nijmegen. Vervolgens ben ik gaan werken bij een concurrerend detacheringsbureau. Daar ben ik begonnen in de wonderlijke wereld die detachering heet. Hier heb ik in totaal ruim 5 jaar gewerkt, waarna ik de overstap heb gemaakt naar Joinuz. Hier ben ik zowel adviseur voor een aantal gemeentes als vestigingsmanager van Apeldoorn. Samen met mijn geweldige collega's hebben we een missie: Joinuz in het oosten van het land op de kaart zetten, alsof het een nieuw attractiepark is!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490