Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij een leuke baan, waarbij gewerkt wordt uit vertrouwen en er gewaarborgd wordt dat iedereen een juiste werk en privé balans houdt. Lekker leven is ook voor mij stil staan bij hetgeen wat je hebt en daar gelukkig mee zijn."

Sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van de Joinuz familie! Ik woon samen met mijn vriendin en twee katten in Zevenaar nabij Arnhem. In mijn vrije tijd tennis ik graag en ga ik naar de sportschool. Verder zoek ik ook graag de gezelligheid op van feestjes en festivals. In de zomer ga ik graag naar Italië om daar te genieten van de Italiaanse zon en het Italiaanse eten. Hier kom ik helemaal tot rust. Ik zie mijzelf stiekem later hier ooit wel langer vertoeven dan alleen een paar weken vakantie.

Ik heb de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond aan de HAN in Nijmegen. Vervolgens ben ik gaan werken bij een concullega detacheringsbureau. Daar heb ik de afgelopen 5 jaar gewerkt als accountmanager sociaal domein. Inmiddels ben ik aan mijn avontuur bij Joinuz begonnen! Hierbij ga ik samen met mijn collega’s bouwen aan de naamsbekendheid van Joinuz aan het oosten.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490