Lekker leven

"Voor mij staat lekker leven voor balans. Balans in en met jezelf maar ook naar anderen toe. Relaties gebaseerd op even waardigheid. En dat is ook de manier waarop ik mijn werk inricht en wat me ook aantrekt in het DNA van Joinuz."

Streven naar langdurige relaties/ samenwerkingen met kandidaten en opdrachtgevers. Juist op basis van even waardigheid en wederzijdse afhankelijkheid behaal je de beste resultaten.

Muziek maken is voor mij een middel bij uitstek om die balans te bewerkstelligen; een uitlaatklep (ik speel Hammond, piano en keys in een aantal bands), maar muziek maken ook een meditatieve exercitie als ik achter de piano zit. Ik kan mezelf daar ook helemaal in verliezen. En voor het overige loop ik bijna 24 jaar rond in overheidsland. Eerst zelf in de detachering als consultant en daarna meer als accountmanager en recruiter waarbij ik diverse vakgebieden heb bediend. En dat heeft me nog geen dag verveelt!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490