Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij de juiste balans in werk en privé en er samen iedere dag met veel enthousiasme een mooie dag van maken."

Privé een lekker actief leven met mijn gezin (vrouw Danielle, dochter Eliana, zoon Loukas en hond Dex) bij voorkeur vanuit ons zonnige stekkie aan de Griekse Rivièra, maar ook skiën in Oostenrijk doen wij graag. Tussentijds trekken wij er, ook met onze vrienden, vaak gezellig op uit om met elkaar mooie herinneringen te maken. Ik heb een passie voor hockey, boksen, fitness en geniet en ontspan graag van een divers scala aan verschillende soorten muziek (concerten/festivals).

Haal er uit wat er in zit" met de kernwoorden Power, Energie, Enthousiasme, Plezier en Passie. Geluk en prestatie dwing je grotendeels zelf af! Het verbinden staat bij mij persoonlijk maar ook binnen mijn loopbaan centraal en de arbeidsbemiddeling verbindt mensen met mensen en werk. De beste baan om lekker te leven heeft voor een ieder een andere betekenis...., Joinuz helpt jou actief tijdens deze reis!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490