Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij de juiste balans in werk en privé en er samen iedere dag met veel enthousiasme een mooie dag van maken."

Privé een lekker actief leven met dochter Eliana en zoon Loukas. Vaak trekken wij er, ook met onze vrienden, gezellig op uit om met elkaar mooie herinneringen te maken en juist ook van de kleine dingen in het leven maximaal te genieten. Ik heb een passie voor hockey, (kick)boksen, fitness, (water)skiën, voetbal(kijken), motorrijden, varen op het water en BBQ-en. Ik geniet en ontspan graag tijdens het kijken van een goede film en/of het luisteren van verschillende soorten muziek tijdens concerten of festivals. Het genieten van de zon op het strand of een drankje op het terras en lekker eten in een goed restaurant is mij als geboren Brabantse Bourgondiër (Tilburg) dan ook niet vreemd. ;-)

Haal iedere dag op ondernemende wijze uit wat er in zit met de kernwoorden "Power, Energie, Enthousiasme en Passie". Geluk, plezier en prestatie dwing je grotendeels zelf af! Het verbinden staat bij mij persoonlijk maar ook binnen mijn gehele loopbaan centraal en de arbeidsbemiddeling verbindt mensen met mensen en werk. De beste baan om lekker te leven heeft voor een ieder een andere betekenis.... Joinuz helpt jou graag om samen jouw "carrière-stip" op de horizon te zetten en te realiseren!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490