Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij mooie reizen maken met mijn gezin en leuke dingen doen met mijn gezin. Ik heb al heel veel van de wereld gezien, Afrika, Australië, Azië en een groot gedeelte van Europa. Dit wil ik heel graag nog eens over doen met mijn vrouw en dochter."

Ik ben begonnen als accountmanager voor de Ajax Life Krant en ben van daaruit doorgestroomd als account manager in de ICT. Aangezien ik me wil blijven ontwikkelen en meer met mensen wil werken was een stap naar Joinuz heel logisch. Het contact met opdrachtgevers en professionals zorgt ervoor dat elke dag anders is. Het Sociaal Domein is een heel dynamisch domein waardoor ik mezelf moet blijven ontwikkelen. Het vinden van de juiste match is het allerleukste zodat professionals met een goed gevoel aan het werk kunnen en de opdrachtgevers geholpen zijn in hun tekort.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490