Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij het familiegevoel. Dit vind ik in mijn privé heel belangrijk en heb ik altijd al gehad maar bij Joinuz heb ik dit ook kunnen vinden"

Daarnaast is hard werken maar ook veel leuke dingen doen belangrijk voor mij! Ik heb al heel veel van de wereld gezien, Afrika, Australië, Azië en een groot gedeelte van Europa. Dit wil ik heel graag nog eens doen met mijn vrouw, dochter en zoon.

Inmiddels ben ik al een aantal jaar in dienst bij Joinuz en heb ik het nog steeds ontzettend naar mijn zin! De afgelopen jaren heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een goede gesprekspartner voor onze klanten en ben ik inmiddels salestrainer geworden, om onze nieuwe collega's een goede start te kunnen geven. Het vinden van de juiste match is het allerleukste zodat professionals met een goed gevoel aan het werk kunnen en de opdrachtgevers geholpen zijn in hun tekort.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490