Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij zoveel mogelijk genieten van het leven! Genieten samen met familie, vrienden en uiteraard mijn eigen gezin is voor mij heel erg belangrijk. Ik ben gek op gezelligheid, maar af en toe even helemaal alleen op de bank voor de TV vind ik ook heerlijk."

Naast het genieten in mijn vrije tijd ben ik ook graag aan het werk. De beste baan om lekker te leven betekent voor mij een baan waar ik mezelf kan zijn, energie van krijg en een baan met gezellige collega’s!

Ik ben al lange tijd werkzaam in de financiële administratie. Totaal iets anders dan de opleiding SPW die ik gevolgd heb. Door het niet kunnen vinden van een passende baan ben ik ander werk gaan doen. Al snel kreeg ik de kans om te beginnen als financieel medewerker en dat doe ik nog altijd met veel plezier. Ik heb bij verschillende bedrijven veel ervaring op mogen doen, nu pas ik deze ervaring toe bij Joinuz, maar leer ook nog heel veel, wat ik ontzettend leuk vind.

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490