Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij de juiste balans hebben tussen werken en tijd voor mijzelf en mijn gezin."

Genieten van mijn gezin, familie en vrienden is voor mij erg belangrijk. Maar van een weekend lekker helemaal niks ben ik ook zeker niet vies. Hiernaast ga ik ook erg graag op vakantie naar de zon waar ik helemaal tot rust kan komen.

Mijn werkplezier haal ik uit het hebben van leuke collega’s waar ik naast het harde werken ook veel lol mee kan hebben. Lekker jezelf kunnen zijn en ervoor zorgen dat je je werk af hebt zodat je met een voldaan gevoel weer naar huis gaat. Ik ben inmiddels ruim 16 jaar werkzaam in de detacheringsbranche. Doorat ik op diverse afdelingen werkzaam ben geweest heb ik met name op administratief gebied verschillende kanten gezien in deze branche. Van de front- naar mid- tot aan de backoffice. Ik voel mij nog altijd thuis in deze branche omdat ik houd van de dynamiek die deze branche met zich meebrengt. Geen dag is hetzelfde waardoor elke dag weer een leuke uitdaging is. Bij Joinuz heb ik mijn baan om lekker te leven gevonden!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490