Lekker leven

"Voor mij draait lekker leven om het koesteren van waardevolle momenten met de mensen die ik het meest liefheb. Mijn vrienden vormen natuurlijk een groot deel van die kring, maar mijn familie is minstens zo belangrijk. Samen genieten van zonnige vakanties, de wereld verkennen en onvergetelijke herinneringen maken, dat is waar ik naar streef."

Naast al die avonturen, spot je me soms in het voetbalstadion, waar ik mijn favoriete team luidkeels aanmoedig! Lekker eten? Oh, daar ben ik echt dol op, of dat nu in een gezellig restaurant is of gewoon gezellig thuis. Ook kan je mij zo nu en dan met de voetjes van de vloer vinden op een feestje.

Voordat ik mijn avontuur bij Joinuz begon, had ik net een reis van 7,5 maand achter de rug, waarin ik de wereld heb verkend en mijn horizon verbreed. Tijdens mijn terugkomst kwam ik in Contact met Robin. Robin vertelde mij over de functie als adviseur binnen het Sociaal Domein en ik was direct enthousiast. Ik kan niet wachten om meer ervaring op te doen en er samen met de gemeenten, kandidaten en recruiters een succes van te maken!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490