Vind de droombaan

die naadloos aansluit op jouw lekkere leven 

Vacature afbeelding
Wonen
Zoekresultaten ( 1 - 10 van 20 )
€3748 - €4727 per maand
Amsterdam
32 - 36 uur

Binnen de bedrijfseenheid Vastgoed & Ontwikkeling werkt de afdeling Vastgoe…

Binnen de bedrijfseenheid Vastgoed & Ontwikkeling werkt de afdeling Vastgoedverbetering actief aan het verbeteren en verduurzamen van de huidige vastgoedvoorraad.. Als Bewonersbegeleider ben jij een essentieel onderdeel van deze nieuw gevormde, dynamische en diverse afdeling in opbouw.

€2952 - €3892 per maand
Gouda
36 - 36 uur

“Schoon, heel, veilig en groen” 4 begrippen waar jij niet om heen kunt! Als wij…

“Schoon, heel, veilig en groen” 4 begrippen waar jij niet om heen kunt! Als wijkbeheerder ben jij de bruggenbouwer en verbinder tussen de woningcorporatie en haar huurders. Je bent succesvol omdat juist jij als geen ander weet wat er in de wijk speelt. Je luistert naar je onderbuikgevoel en neemt je verantwoordelijkheid zodra dat nodig is!

€2950 - €3900 per maand
Bergen op Zoom
32 - 36 uur

Lekker bellen! Tja, het is eigenlijk een Joinuz slogan maar helaas is deze leuk…

Lekker bellen! Tja, het is eigenlijk een Joinuz slogan maar helaas is deze leuke functie niet bij ons op kantoor, maar veel leuker, bij een woningcorporatie rond Amsterdam! We zijn namelijk op zoek naar een KCC Medewerker, of ook wel chique uitgeschreven; een Klant Contact Centrum.

€2750 - €3000 per maand
Zoetermeer
32 - 40 uur

Als enthousiaste administratief wonder binnen het dynamische Backoffice-team, s…

Als enthousiaste administratief wonder binnen het dynamische Backoffice-team, slaan we samen de handen ineen om onze gewaardeerde klanten op en top te ontzorgen. Als jij bruisend bent van dienstbaarheid en je bovendien een achtergrond hebt in financiën en administratie, dan zijn we op zoek naar jou!

€3000 - €3750 per maand
Vlaardingen
32 - 36 uur

Zoek je een baan waar je lekker de hort op kunt, je bouwkundige kennis kunt toe…

Zoek je een baan waar je lekker de hort op kunt, je bouwkundige kennis kunt toepassen en gezellig kunt kletsen met huurders, collega's en bouwkundigen? Ben je ook nog eens fan van blije klanten? Dan hebben we misschien wel de perfecte opdracht voor jou: Opzichter Dagelijks Onderhoud!

€2000 - €3250 per maand
Zuid-Holland
36 uur

Let op! Ook hier een concrete vacature waarbij je uiteindelijk in dienst zult t…

Let op! Ook hier een concrete vacature waarbij je uiteindelijk in dienst zult treden bij de corporatie! “Schoon, heel, veilig en groen” 4 begrippen waar jij niet om heen kunt! Als wijkbeheerder ben jij de bruggenbouwer en verbinder tussen de woningcorporatie en haar huurders. Je bent succesvol omdat juist jij als geen ander weet wat er in de wijk speelt. Je luistert naar je onderbuikgevoel en neemt je verantwoordelijkheid zodra dat nodig is!

€1750 - €3250 per maand
Gouda
24 - 36 uur

Let op! Dit betreft een concrete vacature waarbij je na een korte periode direc…

Let op! Dit betreft een concrete vacature waarbij je na een korte periode direct in dienst treed bij de corporatie! Lekker bellen! Tja, het is eigenlijk een Joinuz slogan maar helaas is deze leuke functie niet bij ons op kantoor, maar veel leuker, bij een woningcorporatie rond Gouda! We zijn namelijk opzoek naar een KCC Medewerker, of ook wel chique uitgeschreven; een Klant Contact Centrum.

€3250 - €4250 per maand
Zuid-Holland
32 - 40 uur

Let op! Concrete nieuwe vacature! VASTE FUNCTIE bij woningcorporatie! Of als je…

Let op! Concrete nieuwe vacature! VASTE FUNCTIE bij woningcorporatie! Of als je liever wilt DETACHEREN of ZZP-EN? Ook goed! Voor een woningcorporatie in Zuid Holland, regio Zoetermeer, zijn wij opzoek naar een Opzichter. Een functie waarbij we opzoek zijn naar iemand die het leuk vindt om afwisselend zowel buiten, als binnen te zijn!

€2750 - €4000 per maand
Rotterdam
24 - 36 uur

ZZP-ers worden ook van harte uitgenodigd om te reageren! Als verhuurmakelaar wo…

ZZP-ers worden ook van harte uitgenodigd om te reageren! Als verhuurmakelaar woningcorporatie ben je verantwoordelijk voor een minimale leegstand van woningen binnen de woningcorporatie die in jouw regio vallen.

€1750 - €2500 per maand
Spijkenisse
32 - 36 uur

Altijd al eens voor een woningcorporatie willen werken? Pak je kans! Kandidaten…

Altijd al eens voor een woningcorporatie willen werken? Pak je kans! Kandidaten met horeca ervaring zijn ZEER welkom! Lekker bellen! Tja, het is eigenlijk een Joinuz slogan maar helaas is deze leuke functie niet bij ons op kantoor, maar veel leuker, bij een woningcorporatie rond Rotterdam! We zijn namelijk opzoek naar een KCC Medewerker, of ook wel chique uitgeschreven; een Klant Contact Centrum. Let op! Dit betreft een concrete opdracht waarbij je uiteindelijk bij de corporatie in dienst zult treden!