Vind je droombaan met Joinuz

Alle vacatures op een rijtje

Vacature afbeelding
Wonen
Zoekresultaten ( 1 - 10 van 17 )
€2750 - €3000 per maand
Zoetermeer
32 - 40 uur

Als enthousiaste administratief wonder binnen het dynamische Backoffice-team, s…

Als enthousiaste administratief wonder binnen het dynamische Backoffice-team, slaan we samen de handen ineen om onze gewaardeerde klanten op en top te ontzorgen. Als jij bruisend bent van dienstbaarheid en je bovendien een achtergrond hebt in financiën en administratie, dan zijn we op zoek naar jou!

€3000 - €3750 per maand
Vlaardingen
32 - 36 uur

Zoek je een baan waar je lekker de hort op kunt, je bouwkundige kennis kunt toe…

Zoek je een baan waar je lekker de hort op kunt, je bouwkundige kennis kunt toepassen en gezellig kunt kletsen met huurders, collega's en bouwkundigen? Ben je ook nog eens fan van blije klanten? Dan hebben we misschien wel de perfecte opdracht voor jou: Opzichter Dagelijks Onderhoud!

€2000 - €3250 per maand
Zuid-Holland
36 uur

Let op! Ook hier een concrete vacature waarbij je uiteindelijk in dienst zult t…

Let op! Ook hier een concrete vacature waarbij je uiteindelijk in dienst zult treden bij de corporatie! “Schoon, heel, veilig en groen” 4 begrippen waar jij niet om heen kunt! Als wijkbeheerder ben jij de bruggenbouwer en verbinder tussen de woningcorporatie en haar huurders. Je bent succesvol omdat juist jij als geen ander weet wat er in de wijk speelt. Je luistert naar je onderbuikgevoel en neemt je verantwoordelijkheid zodra dat nodig is!

€1750 - €3250 per maand
Gouda
24 - 36 uur

Let op! Dit betreft een concrete vacature waarbij je na een korte periode direc…

Let op! Dit betreft een concrete vacature waarbij je na een korte periode direct in dienst treed bij de corporatie! Lekker bellen! Tja, het is eigenlijk een Joinuz slogan maar helaas is deze leuke functie niet bij ons op kantoor, maar veel leuker, bij een woningcorporatie rond Gouda! We zijn namelijk opzoek naar een KCC Medewerker, of ook wel chique uitgeschreven; een Klant Contact Centrum.

€3250 - €4250 per maand
Zuid-Holland
32 - 40 uur

Let op! Concrete nieuwe vacature! VASTE FUNCTIE bij woningcorporatie! Of als je…

Let op! Concrete nieuwe vacature! VASTE FUNCTIE bij woningcorporatie! Of als je liever wilt DETACHEREN of ZZP-EN? Ook goed! Voor een woningcorporatie in Zuid Holland, regio Zoetermeer, zijn wij opzoek naar een Opzichter. Een functie waarbij we opzoek zijn naar iemand die het leuk vindt om afwisselend zowel buiten, als binnen te zijn!

€2750 - €4000 per maand
Rotterdam
24 - 36 uur

ZZP-ers worden ook van harte uitgenodigd om te reageren! Als verhuurmakelaar wo…

ZZP-ers worden ook van harte uitgenodigd om te reageren! Als verhuurmakelaar woningcorporatie ben je verantwoordelijk voor een minimale leegstand van woningen binnen de woningcorporatie die in jouw regio vallen.

€1750 - €2500 per maand
Spijkenisse
32 - 36 uur

Altijd al eens voor een woningcorporatie willen werken? Pak je kans! Kandidaten…

Altijd al eens voor een woningcorporatie willen werken? Pak je kans! Kandidaten met horeca ervaring zijn ZEER welkom! Lekker bellen! Tja, het is eigenlijk een Joinuz slogan maar helaas is deze leuke functie niet bij ons op kantoor, maar veel leuker, bij een woningcorporatie rond Rotterdam! We zijn namelijk opzoek naar een KCC Medewerker, of ook wel chique uitgeschreven; een Klant Contact Centrum. Let op! Dit betreft een concrete opdracht waarbij je uiteindelijk bij de corporatie in dienst zult treden!

€3000 - €4000 per maand
Dordrecht
32 - 36 uur

Dag Wijkregisseur! Heb jij als doel het leefklimaat bevorderen in wijken en buu…

Dag Wijkregisseur! Heb jij als doel het leefklimaat bevorderen in wijken en buurten waarbij je veel contact onderhoud met bewonersgroepen en netwerk professionals? Dan moet je ZEKER even reageren! Voor een leuke woningcorporatie die enorm op de kwaliteit van zijn dienstverlening let, zoeken we tijdelijk een Wijkregisseur. Naja, tijdelijk... dat weet je natuurlijk nooit in deze krappe arbeidsmarkt, dus wellicht wordt tijdelijk wel iets langer dan verwacht. :-)

€2684 - €3500 per maand
Amsterdam
24 - 36 uur

“Schoon, heel, veilig en groen” 4 begrippen waar jij niet om heen kunt! Als wij…

“Schoon, heel, veilig en groen” 4 begrippen waar jij niet om heen kunt! Als wijkbeheerder ben jij de bruggenbouwer en verbinder tussen de woningcorporatie en haar huurders. Je bent succesvol omdat juist jij als geen ander weet wat er in de wijk speelt. Je luistert naar je onderbuikgevoel en neemt je verantwoordelijkheid zodra dat nodig is!

€3518 - €5361 per maand
Amsterdam
24 - 36 uur

Let op! Concrete vacature!! Voor een woningcorporatie in Noord Holland zijn w…

Let op! Concrete vacature!! Voor een woningcorporatie in Noord Holland zijn wij opzoek naar een Projectmanager Nieuwbouw, Renovatie en verduurzamingsprojecten die projectverantwoordelijk is voor het totale proces van ontwerp en aanbesteding t/m de uitvoering, oplevering, nazorg en overdracht aan de beheerorganisatie. Een groots avontuur binnen deze veelzijdige woningcorporatie!