Uitdagende
vacatures bij de overheid

De overheid is een werkgever met een enorme variëteit aan werkvelden. Binnen de Fysiek, Sociaal en Wonen Domeinen zijn wij vrijwel continu op zoek naar ervaren en gemotiveerde professionals. Functies op elk niveau en in alle geledingen: ondersteunend, beleidsmatig, uitvoerend, adviserend. Van juristen en bouwinspecteurs, van inkomensconsulenten tot jeugdhulpverleners tot woonconsulenten. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in tal van gemeentes door heel Nederland.

De te vervullen vacatures zijn zeer divers en bieden vele mogelijkheden om jezelf te ontplooien en verder te ontwikkelen.

Nieuwsgierig naar onze vacatures? Scroll dan door onze vacature lijst. Zit er een bij voor je? Aarzel dan niet, maar app, mail of bel ons. Maken we meteen een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Alle overheid vacatures

Kies voor een van onze
vacatures

Wat kun je van ons verwachten?

  • We bieden je de mogelijkheid om de werksfeer en dynamiek te ervaren bij diverse opdrachtgevers.
  • Rijden in een auto-van-de-zaak. Dat kan en hangt af van welke functie je hebt en hoeveel uur je werkt.
  • Tal van opleidingen en cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen. Vaak door ons betaalt. Soms voor een deel uit eigen zak.
  • Verschillende contractvormen met stuk voor stuk uitstekende arbeidsvoorwaarden en een marktconforme honorering.
  • Langdurige tijdelijke functies of functies met uitzicht op een vast contract.

Als jij je bij ons aansluit, kun je er bovendien voor 100% op aan dat wij je in alle opzichten supporten. Wil je overleg of advies? Iets kwijt dat relevant is voor de job? Gewoon even stoom afblazen? Bel ons dan om even te sparren – al dan niet face-to-face – met je persoonlijke adviseur of recruiter. Dat werkt wel zo verhelderend en leidt vaak – is onze ervaring - tot nieuwe inzichten.

Vacatures Fysiek Domein solliciteer nu
Vind jouw droombaan
Vacatures Sociaal Domein solliciteer nu
Vind jouw droombaan
Vacatures Wonen solliciteer nu
Vind jouw droombaan
Vacatures Belastingen solliciteer nu
Vind jouw droombaan

Staat je vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Lekker
snel aan de slag

Joinuz heeft de leukste overheid vacatures. We werken samen met opdrachtgevers in het hele land en zijn dagelijks op zoek naar kandidaten voor verschillende uitdagende vacatures. Als je voor ons kiest, is de kans dus groot dat je lekker snel aan de slag kunt.

rectangle
Lekker
op de hoogte
Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!