Lekker leven

"“Lekker leven betekent voor mij dat je leuke herinneringen maakt met de mensen om je heen, mooie plekken kan bezoeken en kan genieten van de kleine dingen in het leven.”"

Ik ben geboren en getogen in het prachtige Amsterdam, wat voor mij altijd een van de mooiste steden zal blijven. Niks is zo fijn als het struinen over de Albert Cuyp markt of het ontdekken van een nieuw restaurantje in hartje Amsterdam. Ondanks dat ik daar helemaal mijn draai heb gevonden, was er altijd de behoefte om meer van de wereld te zien. Door mijn studie op de hotelschool in Leeuwarden, heb ik een halfjaar op Bali en in Thailand mogen studeren. Ook heb ik wat mooie reizen gemaakt naar Amerika, Japan en Australië. Er staan nog meer landen op mijn lijstje dus ik ben zeker nog niet klaar met ontdekken! Verder kan ik ook erg genieten van concerten, leuke dingen doen met familie en vrienden of lekker een dagje weg.

In mijn carrière heb ik mooie evenementen mogen organiseren, studenten mogen begeleiden en service mogen verlenen in de events-, hospitality en reisbranche. Verbinding en connectie staan bij mij hoog in het vaandel. Wellicht kan ik jou wel verbinden aan die baan om lekker te leven!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490