Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij genieten, herinneringen maken en stil staan bij de kleine dingen in het leven waaronder muziek, de zon die schijnt, Italiaans eten en dit in combinatie met familie en vrienden."

Aangenaam, mijn naam is Amber en ik woon samen met mijn vriend en Poes Cleo in Purmerend. Ik kijk nu al uit naar de Italiaanse zon, de heerlijke wijnen en de verse pasta’s en pizza’s. Ben ik niet op vakantie of op het strand dan kun jij mij vinden op de bank met Netflix aan of ik doe een hiphop dansje op dinsdagavond in Alkmaar.

Na 4 jaren in de uitzendbranche als intercedent was het tijd voor een nieuwe stap in mijn loopbaan en zodoende ben ik bij Joinuz terecht gekomen in de functie van office assistant. De gesprekken, het warme welkom en de gezellige collega’s geven mij een goed gevoel. De beste baan.. die heb ik gevonden. Mocht je langskomen dan schenk ik misschien wel een lekkere kop koffie voor je in!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490