Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij op zaterdagochtend genieten van het zonnetje, met een kopje cappuccino op het balkon."

Ik geniet van vrienden en familie om mij heen, lekker (uit)eten, de zee, mooi weer en gezelligheid. Daarnaast hou ik ontzettend van reizen en wil ik het liefst zoveel mogelijk van de wereld zien! Mijn roots liggen in het Zuiden van het land: het móóie Limburg. Hier ben ik opgegroeid en heb ik het grootste deel van mijn leven gewoond. In 2018 heb ik Limburg ingeruild voor de Randstad en sindsdien woon ik met veel plezier samen mijn vriend in Diemen.

Na mijn hbo studie People and Business Management wist ik dat ik verder wilde gaan in Arbeidsbemiddeling. Ik wist vanaf dat moment dat ik het geweldig vond om iemands ambities en kwaliteiten te matchen aan een leuke baan, waar iemand met veel plezier elke dag naar toe gaat! De afgelopen tijd heb ik dan ook bij verschillende werkgevers en branches ervaring hierin opgedaan. Sinds augustus ben ik gestart bij Joinuz als Recruiter Sociaal Domein. Ik ga in deze functie met veel enthousiasme voor jou op zoek naar de beste baan om lekker te kunnen leven. Hier krijg ik energie van en ik hoop dat ik ook iets voor jou kan betekenen!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490