De leukste baan om lekker te kunnen leven

Lisa

De beste baan om lekker te kunnen leven betekent voor mij op zaterdagochtend genieten van het zonnetje, met een kopje cappuccino op het balkon. Ik geniet van vrienden en familie om mij heen, lekker (uit)eten, de zee, mooi weer en gezelligheid. Daarnaast hou ik ontzettend van reizen en wil ik het liefst zoveel mogelijk van de wereld zien!

Mijn roots liggen in het Zuiden van het land: het móóie Limburg. Hier ben ik opgegroeid en heb ik het grootste deel van mijn leven gewoond. In 2018 heb ik Limburg ingeruild voor de Randstad en sindsdien woon ik met veel plezier samen mijn vriend in Diemen.

Na mijn hbo studie People and Business Management wist ik dat ik verder wilde gaan in Arbeidsbemiddeling. Ik wist vanaf dat moment dat ik het geweldig vond om iemands ambities en kwaliteiten te matchen aan een leuke baan, waar iemand met veel plezier elke dag naar toe gaat! De afgelopen tijd heb ik dan ook bij verschillende werkgevers en branches ervaring hierin opgedaan.

Sinds augustus ben ik gestart bij Joinuz als Recruiter Sociaal Domein. Ik ga in deze functie met veel enthousiasme voor jou op zoek naar de beste baan om lekker te kunnen leven. Hier krijg ik energie van en ik hoop dat ik ook iets voor jou kan betekenen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als WMO Consulent, Schuldhulpverlener, Jeugdhulpverlener of een andere baan in het Sociaal Domein? Kom dan gerust een lekker kopje cappuccino (of koffie 😉) met mij drinken!

Lisa

Recruiter Sociaal Domein
Vestiging Purmerend

lisa@joinuz.nl
Direct contact 06-52648380

Stuur een Whatsapp