Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij op zaterdagochtend genieten van het zonnetje, met een kopje cappuccino"

Daarnaast vind je mij vaak omringd door vrienden en familie, vaak onder het genot van een hapje of drankje. Ik ben een echte bourgondiër en fan van lekker (uit)eten - waarom zou je zelf koken als je anderen daarvoor kunt laten betalen? (Grapje natuurlijk). Ik hou ook van de zee en natuur, hier kom ik tot rust en daar zijn mensen ook wel eens blij mee. Verder ben ik op mijn best bij mooi weer en hou ik van gezelligheid. Oh, en reizen! Wie wil er nou niet zoveel mogelijk van de wereld zien. Mijn roots liggen in het Zuiden, in het mooie Limburg. Maar in 2018 besloot ik dat ik klaar was met de koeien en ruilde ze in voor fietsen en grachten in Amsterdam. Ik mag dan wel tussen de Amsterdammers wonen, maar maak je geen zorgen, geef me een vlaai en je ziet direct die Limburgse twinkeling in mijn ogen. Net als mijn zachte G, die ik ook zeker niet zomaar verruil.

Na mijn opleiding Business studies, wist ik dat arbeidsbemiddeling mijn roeping was. Want wie wil er nou niet elke dag werken aan de perfecte match? Na wat jaren ervaring opgedaan te hebben binnen verschillende organisaties, vond ik in 2019 mijn thuis bij Joinuz. Sindsdien ben ik aan de slag binnen het leukste team, als Recruiter sociaal domein! In 2023 heb ik dit aangevuld met de rol van Recruitment coördinator. Dus of je nu op zoek bent naar een baan of meer wilt weten over arbeidsbemiddeling? Kom lekker kennismaken!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490