Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij leuke dingen ondernemen met familie en vrienden, heerlijk op zonvakantie gaan en vooral genieten van lekker eten."

Ik ben een echte Apeldoornse die nog altijd met veel plezier in Apeldoorn woont en tevens werkt ;) Na mijn studies Toerisme en Hotelmanagent ben ik na jaren in de hospitality/hotellerie te hebben gewerkt in verschillende functies de overstap gaan maken naar recruitment. Iets waar ik mijn kennis over gastvrijheid goed in kwijt kan. Ik ga graag in gesprek met mensen om voor beide partijen iets moois te bereiken.

Sinds november 2022 mag ik bij Joinuz de sector Fysiek Domein ondersteunen, een geheel nieuw vakgebied voor mij waar ik persoonlijk goed in kan groeien. Samen met mijn collega’s gaan we bouwen aan iets moois!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het Fysieke Domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490