Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij mooie herinneringen creëren!"

Dit doe ik graag door te genieten van een glas wijn op het terras, het organiseren van etentjes of een avondje uitgaan. Ook vind ik het heerlijk om een stedentrip en andere reizen te maken. En dit alles vind ik het allerleukst met mijn vriend, familie, vrienden en vriendinnen.

Gedurende mijn secretaresse opleiding ben ik als stagiaire terecht gekomen bij Joinuz. Tijdens mijn stage heb ik Joinuz leren kennen als een vriendelijk en informele organisatie. Ik ben daarom ook erg blij dat ik na mijn stageperiode in dienst mocht treden. Het leuke aan mijn werk als Midoffice Specialist vind ik het contact met de kandidaten en de klant. Ik zorg er voor dat alle administratie op orde is, zodat iedereen zo goed mogelijk geholpen kan worden. In het contact met Joinuz zal ik je vast een keer spreken en ga ik er vanuit je goed van dienst te kunnen zijn!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490