Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij de juiste balans tussen hard werken door de weeks en goed ontspannen in het weekend d.m.v sporten, een festival pakken met vrienden of gewoon leuke dingen doen met mijn vriend!"

Binnen Joinuz ben ik de trotse ambassadeur van het vakgebied Wonen. Het is als het runnen van een goed draaiend koffietentje, maar dan zonder de cafeïnevrije opties. Voordat ik hier aankwam, was ik eigenlijk een soort reisgids in de wereld van hospitality, oftewel de hotellerie, met als voornaamste bestemming de Amsterdamse arbeidsmarkt.

Na talloze jaren in hotels te hebben gewerkt, besloot ik dat het tijd was voor een ander avontuur en betrad ik de wereld van arbeidsbemiddeling. Het mooiste aan ons werk is het ontmoeten van geweldige professionals en hen helpen de weg te vinden naar spannende nieuwe uitdagingen. Het voelt als het vinden van de beste verborgen juweeltjes in een antiekwinkel, maar dan zonder het stof af te hoeven vegen. En dat is iets waar ik elke dag veel plezier in heb en met veel enthousiasme doe bij Joinuz!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan binnen een woningcorporatie? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490