Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij de juiste balans tussen hard werken door de weeks en goed ontspannen in het weekend d.m.v sporten, een festival pakken met vrienden of gewoon leuke dingen doen met mijn vriend!"

Binnen Joinuz ben ik de trotse ambassadeur van het vakgebied Wonen. Het is als het runnen van een goed draaiend koffietentje, maar dan zonder de cafeïnevrije opties. Voordat ik hier aankwam, was ik eigenlijk een soort reisgids in de wereld van hospitality, oftewel de hotellerie, met als voornaamste bestemming de Amsterdamse arbeidsmarkt.

Sinds februari 2020 ben ik begonnen bij Joinuz op het gebied van Omgeving en Recht, voor mij een totaal nieuwe sector waar op persoonlijk vlak veel te leren valt voor mij. Mijn achtergrond is de hospitality industrie, ofwel de hotellerie, met als grootste focus het werkgebied Amsterdam. Na jaren zelf in de operatie gewerkt te hebben, heb ik de laatste 3,5 jaar gewerkt in de arbeidsbemiddeling. Het mooiste aan het werk wat wij doen, is het blij maken van professionals met een leuke nieuwe uitdaging. Hier haal ik veel voldoening uit en zet ik graag voort bij Joinuz!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490