Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij de juiste balans tussen hard werken door de weeks en goed ontspannen in het weekend d.m.v sporten, een festival pakken met vrienden of gewoon leuke dingen doen met mijn vriend!"

Sinds februari 2020 ben ik begonnen bij Joinuz op het gebied van Omgeving en Recht, voor mij een totaal nieuwe sector waar op persoonlijk vlak veel te leren valt voor mij. Mijn achtergrond is de hospitality industrie, ofwel de hotellerie, met als grootste focus het werkgebied Amsterdam. Na jaren zelf in de operatie gewerkt te hebben, heb ik de laatste 3,5 jaar gewerkt in de arbeidsbemiddeling. Het mooiste aan het werk wat wij doen, is het blij maken van professionals met een leuke nieuwe uitdaging. Hier haal ik veel voldoening uit en zet ik graag voort bij Joinuz!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het domein Omgeving & Recht? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490