Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij dat ik in mijn vrije tijd veel leuke dingen kan doen met mijn vriendin en natuurlijk vrienden. Van wandelen met de hond, tot terrasje pakken of een welverdiende vakantie. Ook vind ik het heerlijk om met mooi weer de golfbaan op te gaan."

Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de crossmediale media, ben ik sinds 2014 met plezier werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Vanaf januari 2017 heb ik de overstap gemaakt naar Joinuz, een mooie organisatie waar de opdrachtgever en de professional in mijn ogen centraal staan. Als adviseur ‘Fysiek Domein’ probeer ik altijd de beste professional met een juiste opdrachtgever te matchen.

Mijn missie is geslaagd als beide partijen tevreden en gelukkig zijn. Het denken in oplossingen om deze missie te laten slagen is mijn passie. Door veel vragen te stellen probeer ik erachter te komen wat mijn opdrachtgever graag zou willen terugzien in een professional, waardoor de perfecte match snel is gemaakt.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het Fysieke Domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490