Lekker leven

"Lekker leven wat houdt dit voor mij in?"

's-ochtends op een droge winterdag met ochtenddauw mijn terras op lopen in mijn ochtendjas, een bak koffie. De douche op 38 graden en de laatste 30 seconden op 18 graden. Zo laadt ik mijzelf op, om de dag met volle energie te beginnen. Aankleden, mijn tas pakken en in de auto stappen richting ons mooie kantoor in Gouda. Onderweg zet ik vaak een podcast aan, dit kan van alles zijn - politiek, sport of actueel nieuws zijn dan vaak de thema's die terug komen. Eenmaal op kantoor sluit ik mijn laptop aan op mijn beeldscherm, pak ik nog een bak koffie en begin ik aan mijn e-mails beantwoorden. De dag kan beginnen! Langzaam druppelen onze collega's binnen, kletsen we bij en gaan we lekker aan de slag! Dit is het ultieme lekker leven gevoel voor mij.

Naast de, voor mij perfecte start van een werkdag - ga ik in het weekend graag naar Zeeland. Hier ben ik geboren en getogen, ondanks dat ik in 2015 Zeeland ingeruild heb voor Den Haag kom ik er nog heel graag! Samen met mijn vriendin bezoeken we dan onze vrienden en familie. Verder ben ik een echte bourgondiër en gaan wij graag uiteten en reizen wij graag. Cultuur, architectuur en lekker eten staan dan centraal. De combinatie tussen een goede werk en privé balans, in beiden gelukkig zijn - is mijn sleutel tot lekker leven!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490