Lekker leven

"Lekker leven wat houdt dit voor mij in?"

Na mijn carrière in de sportwereld als clubmanager van verschillende sportscholen in de regio Den Haag zocht ik naar een nieuwe uitdaging. Mijn studie Sociale Zekerheid heeft mij er toe bewogen toch eens te spieken in de arbeidsbemiddeling. Eind 2017 ben ik begonnen in de arbeidsbemiddeling als Intercedent bij een grote naam in de uitzendwereld. Hier ben ik erachter gekomen dat ik het meeste energie kreeg van het gesprek bij de klant en het op de juiste manier bedienen van de klant.

Joinuz kwam op het juiste moment voor mij, een kleinere organisatie waarbij de focus meer ligt op aandacht voor de klant en de kandidaat. Dit is de werkwijze waar ik volledig achter sta! De beste baan om lekker te leven is met de werkwijze van Joinuz dan ook te realiseren.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490