Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij dat ik in mijn vrije tijd kan genieten van leuke dingen doen met mijn vrienden en familie. Van terrasjes pakken, mooie reizen maken tot heerlijk een avondje op de bank."

Buiten werk houd ik van reizen en leuke dingen doen met familie en vrienden. Een terrasje pakken, lekker uiteten, een gezellig feestje of heerlijk op vakantie gaan zijn dingen waar ik het meeste van geniet. Handbal is jarenlang mijn grootste passie geweest maar door meerdere knieblessures heb ik 2 jaar terug de beslissing moeten nemen om te stoppen. Nu ben ik zo af en toe te vinden in de sportschool, maar dat is toch niet helemaal mijn grootste hobby.

Na het afronden van mijn studie International Business, ben ik gestart als adviseur voor buitenland studies. Nadat ik in 2015/2016 zelf een jaar in Amerika heb gewoond en op een Amerikaanse highschool heb gezeten, vond ik het een prachtige uitdaging om daar na mijn studie verder mee aan de slag te gaan. Na ruim een jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik vanaf mei 2023 aan de slag gegaan bij Joinuz waar ik als Adviseur Zorg graag professionals en bedrijven laat samen komen op de best mogelijk manier!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in de zorgsector? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490