De leukste baan om lekker te kunnen leven

De leukste baan om lekker te kunnen leven betekent voor mij de juiste balans tussen werk en privé. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik graag op pad met mijn vriendin of mijn vrienden. Terrasje pakken, wedstrijdje voetbal aanschouwen, gezellig babbeltje hier en daar. Dat is waar ik van hou.

Tijdens mijn studie commerciële economie ontdekte ik middels een meewerkstage dat de wereld van arbeidsbemiddeling mij erg aansprak. Werk is een groot onderdeel van ons leven en voor velen ook erg belangrijk. Ik kreeg er veel energie en voldoening van om kandidaten te helpen aan een passende opdrachtgever. Ik ben sociaal ingesteld en werk graag met en voor mensen. Ik was altijd al op zoek naar een combinatie van commercieel en sociaal. In de arbeidsbemiddeling heb ik deze combinatie kunnen vinden. Sinds die stage wist ik het zeker; ik laat marketing los en ga mij bezighouden met hetgeen mij echt energie geeft: mensen helpen bij het vinden van hun droombaan.

Inmiddels ben ik afgestudeerd en aan de slag gegaan bij de leukste arbeidsbemiddelaar van Nederland: Joinuz. De bedrijfscultuur en visie waren voor mij de belangrijkste beweegredenen om te kiezen voor Joinuz. Bij ons staan de wensen en behoefte van onze professionals en opdrachtgevers écht centraal. Wij verdiepen ons hier grondig in en proberen zo altijd de best mogelijke match te maken. Joinuz doet het net even iets anders. Met meer persoonlijke aandacht en meer passie. Dat is wat ons onderscheidend maakt. Ervaar het zelf; neem gerust vrijblijvend contact met mij of één van mijn collega’s op. Ik help je graag met al jouw vragen of voorzie je van vrijblijvend advies.

Frank

Recruiter Omgeving & Recht
Vestiging Gouda

frank@joinuz.nl
Direct contact 06-40134353

Stuur een Whatsapp