Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij veel tijd doorbrengen met mijn man en dochtertje, samen op vakantie en weekendjes weg en lekker borrelen met vrienden en familie."

Mijn favoriete vakantie is met stip de wintersport. Genieten van de prachtige witte bergen en na een hele dag op de ski’s bij de openhaard een goede fles wijn opentrekken en dan vroeg naar bed om ’s ochtends weer op tijd op de piste te kunnen staan. Op zaterdagochtend geef ik hockeytraining aan mijn dochter en ik speel ook zelf graag nog een potje op zondag.

Na mijn studie HBO-rechten met als afstudeerrichting tot (kandidaat) gerechtsdeurwaarder ben ik de afgelopen jaren werkzaam geweest als deurwaarder. Sinds april 2020 werk ik als Adviseur Fysiek Domein bij Joinuz op de vestiging in Gouda. Iets totaal anders dus. In mijn werk haal ik mijn energie uit het opbouwen en onderhouden van goede contacten met zowel klant als professional. Daar zal ik mij bij Joinuz dan ook mee gaan bezighouden. Bij Joinuz heb ík de beste baan gevonden om lekker te leven en dat gun ik jou ook. Nieuwsgierig geworden? Bel me gerust op met al je vragen, dan proberen wij de perfecte match te maken tussen jou en en een van onze opdrachtgevers!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het domein Omgeving & Recht? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490