Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij veel tijd doorbrengen met mijn man en dochtertje, samen op vakantie en weekendjes weg en lekker borrelen met vrienden en familie."

Mijn favoriete vakantie is met stip de wintersport. In de ochtend vroeg de piste op, gevolgd door een uitgebreide lunch op het terras en dan weer door om nog even een paar afdalingen te pakken. En 's avonds een goede fles wijn open trekken, bij voorkeur voor de openhaard. Dát, in combinatie met de betovering van besneeuwde bergen maakt de wintersport voor mij de ultieme vakantie! In mijn vrije tijd vind je me ook op het hockeyveld maar zeker ook op de padelbaan want het padelvirus heeft ook mij inmiddels bereikt. Ik kijk al weer uit naar het jaarlijkse Joinuz-padeltoernooi!

Sinds april 2020 werk ik als Adviseur Fysiek Domein bij Joinuz op de vestiging in Gouda. In mijn werk haal ik mijn energie uit het opbouwen en onderhouden van goede contacten met zowel klant als professional. Bij Joinuz heb ík de beste baan gevonden om lekker te leven en dat gun ik jou ook. Nieuwsgierig geworden? Bel me gerust op met al je vragen, dan proberen wij de perfecte match te maken tussen jou en en een van onze opdrachtgevers!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het Fysieke Domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490