Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij alles uit het leven halen, dus leef iedere dag als of het je laatste is."

Ik woon in het mooie Amersfoort, ik ben geboren en getogen in Brabant waar ik me alleen nog mee identificeer tijdens Carnaval. In mijn vrije tijd doe ik een hoop ik leid namelijk aan het syndroom: niet stil kunnen zitten. Het bourgondische leven vind ik heerlijk, goed eten met een lekkere fles wijn, dan maak je me heel gelukkig, Vaak ben ik te vinden op een festival of in een concertzaal en heb een heb een enorme passie voor reizen en avontuur. Gedreven door nieuwsgierigheid om de wereld en alle mogelijkheden te ontdekken.

Lekker leven is voor mij dus heel belangrijk. Omdat ik dit zelf zo belangrijk vindt, help ik graag andere aan een baan om lekker te kunnen leven. Dit is de reden waarom ik in de arbeidsbemiddeling terecht ben gekomen. Ik gun namelijk iedereen een baan waar je met energie weer naar huis gaat dus ga graag op zoek naar de beste baan voor jou. Graag kom ik met in jou contact om samen te kijken waar je wensen liggen en hoe ik jou kan helpen aan een baan om lekker te kunnen leven.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het Fysieke Domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490