Lekker leven

"Lekker leven draait voor mij om de juiste harmonie tussen successen behalen met mijn collega's, een passie voor hockey en herinneringen maken met vrienden en familie. Hard werken combineren met genieten van ontspanning op het strand en mooie reizen, is voor mij het leiden van een lekker leven."

Voor mij draait een lekker leven om de perfecte balans tussen de samenwerking met collega's, sportieve uitdagingen en welverdiende ontspanning. Het is geweldig om samen met mijn collega's te werken aan projecten die ons energie geven en waar we trots op zijn. Het gevoel van gezamenlijke successen behalen drijft me om nóg harder te rennen.

Als professioneel hockeyer weet ik dat succes niet vanzelf komt. Het vergt toewijding, hard werken en teamwork. Deze principes draag ik mee op de werkvloer en in mijn privéleven. Naast het streven naar doelen vind ik het essentieel om te kunnen ontspannen en genieten. Het strand is mijn favoriete toevluchtsoord, waar ik volledig tot rust kom. Ik koester ook de momenten waarop ik de natuur kan verkennen tijdens een hike. En wat is er nu beter dan het delen van mooie reizen en herinneringen met vrienden en familie, onder het genot van lekker glas wijn en een hapje eten? Voor mij is dat de ultieme beloning voor een gebalanceerd leven!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490