Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij dat ik in mijn vrije tijd veel leuke dingen kan doen met mijn gezinnetje. Van pretparken, tot dagjes weg of een welverdiende vakantie. Daarnaast wordt er keihard gewerkt aan mijn bucketlist, één van de dingen was dus ook een parachutesprong. Nieuwsgierig naar de rest van de bucketlist? Ik vertel het je graag!"

Na jarenlang in de arbeidsbemiddeling werkzaam te zijn geweest gaat een langgekoesterde wens in vervulling. Vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengen is één van de leukste jobs die er in mijn ogen is. Met veel plezier kijk terug op werkervaring die ik heb opgedaan en het is in mijn beleving niet meer dan logisch om hierin een vervolgstap te zetten. Ik ben er dan ook trots op om adviseur te zijn van een frisse organisatie die op een onderscheidende manier te werk gaat.

Belangrijk binnen onze branche is de vraag naar flexibiliteit in onze dienstverlening. De klantvraag en de wensen van de professional stellen wij hierbij centraal om vervolgens op zoek te gaan naar de beste match! Binnen Joinuz zijn wij om die reden dan ook altijd op zoek naar een creatieve, èn vooral de beste oplossing om een opdrachtgever te helpen met invullen van een vaste of tijdelijke formatieplaats. Heel belangrijk is de vraag achter de vraag en ik vind het fantastisch om daar achter te komen. Bent u werkelijk op zoek naar het schaap met 5 poten? Ik ben u graag van dienst!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het Fysieke Domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490