Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij genieten van mooie momenten met leuke mensen. Genieten van het leven, leuke activiteiten ondernemen en plezier hebben met de mensen die je lief hebt. Dit alles uiteraard onder het genot van een gezellige borrel!"

Inmiddels heb ik al een aantal jaar de opleiding Toegepaste Psychologie op zak. Door mijn nieuwsgierigheid in de mens heeft het vak recruitment mij altijd erg geboeid. Wat drijft mensen? Waarom doen mensen nou eigenlijk wat ze doen? En hóe doen zij dat? Door deze interesse heb ik begin 2022 dan ook de stap gemaakt om als recruiter aan de slag te gaan, sinds juni 2023 bij Joinuz. Een keuze waar ik absoluut geen spijt van heb! Ik haal er ontzettend veel voldoening uit om jou de beste baan te bezorgen waardoor jij uiteindelijk lekker kan gaan leven.

Zelf hou ik er uiteraard ook van om lekker te leven. In mijn vrije tijd sport ik graag. Daarnaast breng ik veel tijd door met mijn vrienden en familie. Je kan mij al gauw op het terras vinden onder het genot van een lekker glaasje wijn en een heerlijke borrelplank (als de zon schijnt natuurlijk!). Het lijkt mij leuk om kennis met jou te maken. Wie weet heb jij sneller dan verwacht dé beste baan om lekker te leven!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490