Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij onder het genot van goede wijnen een gezellige avond met vrienden beleven en er altijd een feestje van maken."

Al meer dan 10 jaar ben ik actief in het secretaresse vak. Nog steeds vind ik het een heel mooi vak en ben ik blij dat ik hier vroeger al voor heb gekozen. Want wat is er afwisselender dan een baan als secretaresse? Geen enkele dag is hetzelfde, je bent vaak een manusje van alles en hebt te maken met verschillende mensen, op verschillende niveaus.

Door mijn positieve instelling ben ik altijd enthousiast en vrolijk. Ik vind het belangrijk dat je met je collega’s kunt lachen. Natuurlijk zijn er momenten dat er serieus gewerkt moet worden maar humor hoort er toch ook zeer zeker bij. Samen met de andere secretaresses bij Joinuz ontzorgen wij de teams van Adviseurs, Recruiters en Directie op bijna alle vlakken. En als je een keer bij ons langs komt, kan het zomaar zijn dat ik de deur voor je open doe en een kopje koffie of thee voor je zet!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490