Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij de vrijheid hebben om het leven in te richten zoals ik zelf wil, zonder enige beperking"

Mijn persoonlijke passies zijn muziek, zowel creëren als beluisteren en fanatiek sporten (wielrennen, boksen, padel en krachttraining). In mijn sport ben ik volledig gefocust op continu verbeteren. Ga daarvoor helemaal tot het gaatje. Die gedrevenheid zat er al van jongs af aan in.

En raad eens? In mijn werk is het niet anders! Elke dag zet ik mij met volle overgave in om onze missie: het meest geprefereerde bureau van Nederland worden, zowel voor professionals als voor opdrachtgevers. In mijn ogen begint dit met er voor zorgen dat onze medewerkers zich opperbest voelen en dat wij als werkgever zorgen voor een inspirerende werkomgeving. Ons bedrijf is gebouwd op het fundament van vertrouwen. Als onze medewerkers lekker in hun vel zitten zijn ze automatisch ook geweldig voor onze klanten. Dat is een overtuiging die ik met hand en tand verdedig 😊

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490