Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij kunnen genieten met de mensen waar ik om geef. Dit zijn natuurlijk mijn vrienden, maar mijn familie is ook erg belangrijk voor mij. Lekker op vakantie naar de zon, de wereld ontdekken en herinneringen maken."

Hiernaast ben ik zo nu en dan in het voetbalstadion te vinden om een wedstrijd te kijken en ben ik af en toe op een feestje te vinden om mijn “geweldige” danspasjes te tonen. Voor mij was de stap naar Joinuz een sprong in het diepe. Ik heb voor mijn tijd bij Joinuz 9 jaar in de energiebranche gewerkt. Hier heb ik mijn salesvaardigheden ontwikkeld. Als jonge pup kwam ik binnen als verkoper en heb ik mij door de jaren heen omhoog kunnen werken. Ik heb dus op verschillende niveaus mee kunnen draaien binnen een snelgroeiende organisatie. Na een tijd was ik klaar met het negatieve beeld wat bij de energiebranche kwam kijken. Ik wilde graag mensen helpen!

Na het bespreekbaar maken van mijn wensen wees een vriend mij op zijn werkgever Joinuz. Een bedrijf waar volgends hem leuke collega’s zaten, een leuke werksfeer was en waar ik mensen kon helpen. Dit in combinatie met een stukje sales was voor mij de perfecte combinatie. Na een aantal goede gesprekken met verschillende mensen binnen het bedrijf was ik om. Nu na een tijdje kan ik de woorden van mijn vriend alleen maar beamen. Een leuk jong bedrijf waar er net anders naar de externe collega wordt gekeken als bij andere bureaus. Want wij werken niet met gedetacheerde, maar met externe collega’s. Blij dat ik onderdeel ben geworden van de Joinuz familie!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490