Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij kunnen genieten met de mensen waar ik om geef. Dit zijn natuurlijk mijn vrienden, maar mijn familie is ook erg belangrijk voor mij. Lekker op vakantie naar de zon, de wereld ontdekken en herinneringen maken."

Naast de vele reizen die ik heb gemaakt naar Azië ben ik de afgelopen jaren steeds meer in Spanje te vinden. Dit doordat ik bof dat mijn familie hier een huis heeft. Naast de verre reizen die ik zo vaak mogelijk maak ben ik dus regelmatig een lang weekend in Moraira te vinden. Een mooie plek tussen Valencia en Alicante. Voor mij zijn de reizen die ik met mijn familie en vrienden kan maken erg belangrijk. Naast het reizen ben ik met collega's en vrienden een aantal keer per week op de padel baan te vinden. Ik houd van sportieve dingen doen. Vroeger was dit voor mij voetballen. Dit heb ik jarenlang met veel plezier gedaan totdat een kruisband blessure een einde maakte aan mij voetbalcarrière. Hierdoor zoek ik nu mijn uitlaatklep in andere sporten zonder contact. Wel houd ik enorm veel van voetbal en heb ik met een vaste club een seizoenkaart bij Feyenoord. Voor mij een standaard uitje in het weekend als Feyenoord thuis speelt.

Lekker leven betekent voor mij met plezier naar je werk gaan. Werk moet niet als werk voelen. Dit heb ik bij Joinuz gevonden. Een bedrijf dat als familie aanvoelt en waar mensen voor je klaarstaan. Dit probeer ik over te brengen op onze klanten. Benieuwd wat mij nog meer bezig houd in het dagelijks leven? Laten we dan eens een bak koffie drinken, zodat we elkaar beter leren kennen. Wellicht dat we wat voor elkaar kunnen betekenen!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490