Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij vrijheid! Vrijheid om leuke dingen te kunnen doen met mijn gezin en vrienden. Lekker op vakantie gaan waar tijd geen rol speelt en waar ik dan kan genieten van zon, zee, strand en de lokale cultuur."

Die beste baan? Die is het leukst omdat ik bij Joinuz alle vrijheid krijg om de beste balans te hebben tussen werk en privé. Waar ik elke dag met veel plezier naar toe ga en samen mag werken met de leukste collega's.

Na mijn afronding van de SPH-opleiding en een korte, boeiende periode in de jeugdhulpverlening, ben ik mijn loopbaanpad in een verrassende richting ingeslagen: de wereld van arbeidsbemiddeling. Ik ben bij een uitzendbureau als intercedent begonnen waar ik er al snel achter kwam dat mijn interesse echt aan de kandidatenkant lag. De rol van recruiter heb ik met veel passie 10 jaar lang mogen uitvoeren. Vervolgens heb ik de kans gekregen om mijn kennis en ervaring naar een nieuw niveau te tillen als HR Manager. Wat me extra blij maakt, is dat ik al een decennium lang deel mag uitmaken van het Joinuz-team. Samen met mijn toegewijde collega's hebben we een opmerkelijke groei doorgemaakt, waar ik enorm trots op ben. Buiten mijn professionele leven, draag ik met liefde de pet van moeder voor twee fantastische zoons en de rol van liefhebbende vriendin van Benjamin. Hoewel sporten niet altijd bovenaan mijn lijstje van favoriete bezigheden stond, heeft de ontdekking van padel mijn sportieve kant aangewakkerd. Doe jij ook een keer mee?

Kom kennismaken

Wil jij ook werken bij dit leuke cluppie? Laten wij dan kennis maken met elkaar onder het genot van een lekkere kop koffie (of thee). Dan kan ik voor jou gaan kijken wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490