Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij vrijheid! Vrijheid om leuke dingen te kunnen doen met mijn gezin en vrienden. Lekker op vakantie gaan waar tijd geen rol speelt en waar ik dan kan genieten van zon, zee, strand en de lokale cultuur."

Die beste baan? Die is het leukst omdat ik bij Joinuz alle vrijheid krijg om de beste balans te hebben tussen werk en privé.

Na een opleiding SPH te hebben gedaan en een korte tijd in de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt ben ik in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Begonnen bij een uitzendbureau en nu alweer 8 jaar werkzaam in de detacheringsbranche. Met ontzettend veel plezier ga ik elke dag naar mijn werk, dit komt door de afwisseling binnen het werk maar met name dat ik een kleine bijdrage mag leveren aan een nieuwe stap in iemand zijn carrière. De match maken tussen kandidaat en opdrachtgever en dat dit uiteindelijk mag resulteren in een nieuwe baan is voor mij de kers op de taart!

Kom kennismaken

Wil jij ook werken bij dit leuke cluppie? Laten wij dan kennis maken met elkaar onder het genot van een lekkere kop koffie (of thee). Dan kan ik voor jou gaan kijken wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490