Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij genieten door leuke dingen te ondernemen met mijn gezin, vrienden en familie."

Ik ben een echte Bourgondiër dus lekker eten en drinken horen bij mij. Of dat nou thuis is met vrienden en dan samen lekkere gerechtjes koken of op het terras met een lekkere borrelplank en een glas bubbels. Mooie plekken op de wereld verkennen. Ik vind het belangrijk om alles uit het leven te halen en mooie momenten te creëren.

Vanaf 2015 heb ik ruim vijf jaar met veel plezier bij een woningcorporatie gewerkt. Ik was de laatste twee jaar o.a. verantwoordelijk voor de werving van vaste werknemers en bij P&O voor alle recruitment werkzaamheden. Ik haalde hier zoveel energie uit dat ik naast mijn werk een recruitment opleiding ben gaan volgen. Vervolgens ben ik gestart als Recruitment Consultant bij een groot detachering en adviesbureau in het publieke domein voor het domein Woningcorporaties. Terwijl ik niet op zoek was naar een nieuwe baan kwam ik bij toeval op de website van Joinuz terecht en het eerste wat ik dacht was: Waarom wist ik niet eerder dat er zo'n te gek bedrijf in Purmerend zit? Na diverse leuke gesprekken wist ik het zeker: hier wil ik graag aan de slag!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490