Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij zoveel mogelijk uit het leven halen. Van vakanties naar de mooiste plekken van Italië tot een festival pakken op Ibiza. Dit doe ik het liefst met mijn vriend, vriendinnen en familie om mij heen. Ook geniet ik van de kleine dingen in het leven, zoals een filmpje kijken met mijn vriend op een luie zondag of een uitgebreid diner bereiden."

Na de opleiding Facility Management te hebben gevolgd en een aantal jaar in het facilitaire werkveld te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt richting de arbeidsbemiddeling. Vanaf dat moment werd direct voor mij duidelijk dat ik veel energie haal uit het achterhalen van iemands unieke kwaliteiten en mensen te helpen bij het vinden van hun droombaan. Sinds december werk ik als Recruiter Sociaal Domein bij Joinuz. Ben jij op zoek naar een baan binnen het Sociaal Domein? Ik help jou graag aan de beste baan om lekker te kunnen leven!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het sociaal domein? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490