Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij lekker buiten de deur ontbijten, lunchen, dineren, borrelen, cappuccino’s drinken en taart eten."

Ook vind ik het erg leuk om te fietsen en te wandelen in Bergen en omgeving. Weekendjes weg zowel in Nederland als het buitenland, Europese vakanties, reizen en dan alle hotspots qua eten & drinken kunnen uitproberen. Dit doe ik het allerliefste samen met mijn grote liefde, familie, vriendinnen óf ik neem een leuk tijdschrift mee” Na mijn studie Toegepaste Psychologie richting Arbeid & Organisatie, ben ik mijn professionele loopbaan begonnen in de arbeidsbemiddeling binnen de uitzendbranche. Een ontzettende mooie én leerzame tijd.

Nu werk ik als Recruiter Zorg bij Joinuz. Een hele leuke detacheringsorganisatie waar ik samenwerk met collega’s die mij energie geven! Ik zie het als een uitdaging om iemands kwaliteiten, drijfveren en persoonlijkheid te kunnen matchen aan een passende functie en organisatie. Hierbij vind ik het belangrijk iedere professional serieus te nemen en mij in te leven in hun belangen en wensen. Werk is voor veel mensen erg belangrijk. Het zorgt voor ritme en regelmaat, sociale contacten, persoonlijke ontwikkeling en door de financiële middelen kun je naast het betalen van je vaste lasten, leuke dingen ondernemen! En ik word er weer heel blij van dat ik daaraan kan bijdragen.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in de zorgsector? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490