De leukste baan om lekker te kunnen leven

Sietske

“De leukste baan om lekker te kunnen leven betekent voor mij lekker buiten de deur ontbijten, lunchen, dineren, borrelen, cappuccino’s drinken en taart eten. Ook vind ik het erg leuk om te fietsen en te wandelen in Bergen en omgeving. Weekendjes weg zowel in Nederland als het buitenland, Europese vakanties, reizen en dan alle hotspots qua eten & drinken kunnen uitproberen. Dit doe ik het allerliefste samen met mijn grote liefde, familie, vriendinnen óf ik neem een leuk tijdschrift mee” Na mijn studie Toegepaste Psychologie richting Arbeid & Organisatie, ben ik mijn professionele loopbaan begonnen in de arbeidsbemiddeling binnen de uitzendbranche. Een ontzettende mooie én leerzame tijd.

Nu werk ik als Recruiter Zorg bij Joinuz. Een hele leuke detacheringsorganisatie waar ik samenwerk met collega’s die mij energie geven! Ik zie het als een uitdaging om iemands kwaliteiten, drijfveren en persoonlijkheid te kunnen matchen aan een passende functie en organisatie. Hierbij vind ik het belangrijk iedere professional serieus te nemen en mij in te leven in hun belangen en wensen. Werk is voor veel mensen erg belangrijk. Het zorgt voor ritme en regelmaat, sociale contacten, persoonlijke ontwikkeling en door de financiële middelen kun je naast het betalen van je vaste lasten, leuke dingen ondernemen! En ik word er weer heel blij van dat ik daaraan kan bijdragen.

Ben je op zoek naar een (nieuwe) leuke baan óf volgende stap om lekker te kunnen leven? Dan spreek ik graag met je af bij een (uiteraard) leuk koffietentje ergens bij jou in de buurt!

Sietske

Recruiter Zorg
Vestiging Purmerend

sietske@joinuz.nl
Direct contact 06-40865049

Stuur een Whatsapp