Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij kunnen genieten van de vrijheid die je hebt in de functie, maar daarnaast ook kunnen genieten van je vrije tijd om leuke dingen te doen met degene die je het meest dierbaar zijn."

Na de opleiding Sport & Management te hebben gevolgd, heb ik mijn eerste stappen in de arbeidsbemiddeling gezet binnen de uitzendbranche. Een schitterende ervaring waar ik de basisvaardigheden van het recruitment vak heb ontwikkeld.

Vanaf oktober 2017 ben ik werkzaam voor Joinuz, een leuke én dynamische organisatiewaar ik samen met mijn collega’s er voor zorg dat de opdrachtgever én de kandidaat centraal staat. Elke dag en elk gesprek zet ik mij in om de kandidaat beter te leren kennen, niet alleen door wat er op zijn C.V. staat, maar ook wat hem in het dagelijks leven bezig houdt én wat de kandidaat echt gelukkig maakt. Ben jij op zoek naar een mooie baan én een goed gesprek?! Een goed gesprek eindigt met een lach. Ik ben je graag van dienst!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het domein Omgeving & Recht? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490