Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij: Balans vinden! Dan heb ik het niet alleen over balans tussen werk en privé, wat natuurlijk super belangrijk voor mij is. Maar ook de balans vinden in mijn privé leven."

Zo ga ik graag wandelen. Dat doe ik niet alleen maar door een park of in het bos maar ook lekker op een festival met vrienden! Verder vind ik het ook heel lekker om naar de sportschool te gaan en als tegenhanger houd ik er ook ontzettend van om lekker uit eten te gaan met mijn vriend, vrienden en/of familie.

Na mijn opleiding International Hospitality Management, heb ik de bewuste keuze gemaakt om even verder te kijken binnen andere vakgebieden. Uiteindelijk ben ik bij een uitzendbureau aan de slag gegaan als recruiter. Na enige tijd gewerkt te hebben bij dit uitzendbureau, heb ik in februari 2022 de stap gemaakt om bij Joinuz aan slag te gaan! Natuurlijk nog steeds als recruiter, want dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Wat het werk als recruiter zo leuk maakt voor mij? Dat ik als recruiter mensen kan helpen met de beste baan vinden. Met deze mensen open het gesprek aan gaan en ze ook echt leren kennen. En dat gesprek? Dat wil ik ook graag met jou aangaan! Ben jij opzoek naar een baan binnen Omgeving en Recht of Sociaal Domein? Ik help jou graag aan de beste baan om lekker te kunnen leven! Hopelijk tot snel!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het domein Omgeving & Recht? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490