Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij de juiste balans tussen werk en privé. Plezier hebben tijdens het werk is voor mij net zo belangrijk als plezier hebben privé."

Na verschillende commerciële banen te hebben gehad, heb ik de mogelijkheid gekregen om aan de slag te gaan in de arbeidsbemiddeling. Door mijn stage tijdens mijn studie wist ik al dat dit de richting was waarin ik mezelf verder wilde ontwikkelen. Naast mijn commerciële drive heb ik ook altijd de ambitie om anderen te helpen. Een bijdrage leveren aan een eerste stap of een vervolgstap in iemands carrière is hetgeen wat mij het gelukkigst maakt in mijn werk.

Naast mijn werk ben ik vooral vader van 2 kleine meiden en niets is leuker dan thuiskomen bij mijn gezin na een leuke werkdag bij Joinuz. Bij Joinuz heb ik het plezier in de arbeidsbemiddeling hervonden en kan ik met alle plezier doen wat ik het leukst vind, namelijk mensen helpen! Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op en ik denk graag met je mee.

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan in het domein Omgeving & Recht? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Jij?
Van Recruiter tot Online markteer
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490