Werken bij de
Gemeente

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om te werken bij de gemeente? Of heb je juist al veel gemeente-ervaring? Dan hebben wij de vacature(s) voor jou. Bij kleine en grote gemeenten en bij alles er tussenin.

Onze opdrachtgevers zijn gemeenten heel Nederland. En ze zijn op zoek naar ervaren en gemotiveerde mensen zoals jij. Dit betekent dus ook dat je ervaring en inzet zullen worden gewaardeerd. Lekker, toch?

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke of vaste uitdaging, neem eens een kijkje tussen onze vacatures. Het kan bijna niet anders of jouw vacature zit ertussen. Behoefte aan een persoonlijk gesprek om jouw wensen in kaart te brengen? Of heb je nog vragen over een vacature? App, mail of bel ons dan.

Alle gemeente vacatures

Werken bij de gemeente?
Hiervoor kies je Joinuz.

  • Je kunt aan de slag bij verschillende gemeenten, maar je blijft in dienst bij Joinuz.
  • Altijd al in een snelle bak willen rijden? Afhankelijk van je functie en het aantal werkuren, kan het zomaar zijn dat jij een Joinuz leaseauto krijgt.
  • Lekker bijblijven? Dat kan via de Joinuz Academy. Volg interessante trainingen zoals timemanagement, assertiviteit of persoonlijk leiderschap. Wil je een vakinhoudelijke opleiding volgen? Ook dat kan bij ons.
  • Wij kijken altijd welke contractvorm het beste bij jou past.
  • Wij gaan voor langdurige tijdelijke functies zodat je je goed kunt ontwikkelen.
  • Gezond leven vinden wij belangrijk. Daarom kun je lekker zweten op onze kosten in de sportschool.

Het Joinuz team staat 24/7 voor jou klaar! We komen graag langs en anders kun je ons altijd even bellen, appen of mailen. Je behoort tenslotte tot de Joinuz familie.

Alle vacatures bij de gemeente
Vind jouw droombaan

Staat je vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Lekker
aan de slag

We werken samen met veel verschillende gemeenten. We zijn dan ook dagelijks op zoek naar de perfecte job voor jou. Grote kans dus dat wij de vacature voor jou hebben.

rectangle