Werken bij de
Gemeente

Wil je werken bij de gemeente? Dan hebben wij heel veel mooie vacatures voor je. Bij tal van opdrachtgevers. Grote, kleine en van allerlei signatuur: van overheid en jeugdzorg tot (welzijn) stichtingen en maatschappelijke organisaties.

Functies op elk niveau en in alle geledingen. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in tal van gemeentes in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. En ze hebben allemaal dringend behoefte aan ervaren en gemotiveerde prof’s zoals jij. Zeker weten dus dat jouw ervaring en inzet op waarde zullen worden geschat en gewaardeerd. Lekker idee, nietwaar?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor tijdelijk of vast? Duik dan nu meteen in onze lijst vacatures bij de gemeente. Moet wel heel raar lopen als er niet een tussen zit die jou op ‘t lijf geschreven is. Gevonden? App, mail of bel ons dan. Liever vandaag dan morgen, wat ons betreft.

Alle gemeente vacatures

Werken bij de gemeente?
Hiervoor kies je Joinuz.

  • Via ons kun je in diverse ‘keukens’ kijken en toch in dienst blijven bij één werkgever.
  • Heb je een rijbewijs? Dan is – afhankelijk van jouw functie en ’t aantal uren dat je werkt - een lease-auto bij ons een serieuze optie.
  • Wij bieden je de mogelijkheid opleidingen en cursussen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Goed voor jou, goed voor ons.
  • Wij hebben verschillende contractvormen: detacheringscontract, projectovereenkomst en ZZP-overeenkomst. Standaard voorzien van een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en een marktconform salaris.
  • Bij ons word je niet op ‘losse diensten’ of op ‘dagjes werk’ ingezet maar altijd op langdurige tijdelijke functies of op functies waarbij indiensttreding mogelijk is.
Alle vacatures bij de gemeente
Vind jouw droombaan

Staat je vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Jouw mogelijkheden met onze
gemeente vacatures

We hoeven je natuurlijk niet meer te vertellen wat het werken bij de gemeente inhoudt. Je hebt immers al heel wat vlieguren - in welke functiegroep dan ook - gemaakt bij je huidige of vorige werkgever(s). En kent het klappen van de zweep. Toch, de ene werkgever is de andere niet. Elke organisatie heeft zo haar eigen mores, cultuur en eigenwaardigheden. Dat maakt een overstap wel zo uitdagend. Wat jouw specifieke taken en verantwoordelijkheden worden, hangt sterk af van bij wie je aan de slag gaat. En natuurlijk ook van je functie. Wij ‘bedienen’ in ieder geval een groot aantal opdrachtgevers. Soms heel verschillend van elkaar.

Maar allemaal met dezelfde vraag: hele goede medewerkers. Doe er je voordeel mee.

Werken bij de gemeente: elke dag nieuwe vacatures

Wij hebben elke dag wel weer nieuwe vacatures bij de gemeente. Wil je weten welke? Meld je dan aan voor Job Alerts.

Lekker
aan de slag

Joinuz heeft de leukste vacatures als je wilt werken bij de gemeente. We werken samen met opdrachtgevers in het hele land en zijn dagelijks op zoek naar kandidaten voor verschillende uitdagende functies.

rectangle