Lekker leven

"'Lekker leven betekent voor mij genieten van alle mooie momenten met vrienden en familie, ontspannen op een zonnig terras en volop genieten van en met de mensen om mij heen"

Sinds september 2023 ben ik onderdeel van het Joinuz-team binnen het vakgebied wonen. Het is een vakgebied wat nieuw is voor mij, maar iets waar ik me met veel enthousiasme voor ga inzetten! In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het terras om lekker te ontspannen of onderneem ik dingen met vrienden/familie. Ik ben een echte kattenliefhebber en geniet er ook enorm van om tijd door te brengen met mijn twee katertjes Edwin en Freek. Een rondje wandelen rondom de Kralingse plas, lekker uiteten of zonvakanties kunnen natuurlijk ook niet ontbreken.

Ik ben iemand die graag anderen helpt en ervan houdt om anderen te zien genieten van een lekker leven. Dat is een van de redenen waarom ik heb gekozen om als recruiter aan de slag te gaan. Door samen te kijken wat iemand nodig heeft om zichzelf verder te ontwikkelen en het beste in zichzelf naar voren te laten komen, hoop ik anderen te kunnen helpen om zo de beste baan om lekker te leven te kunnen vinden!

Kom kennismaken

Ben jij opzoek naar een mooie baan binnen een woningcorporatie? Of toe aan een volgende stap in je carrière? Ik help je daar graag bij. Als je mij nou even belt, maken we een afspraak. Drinken we samen een kopje koffie of thee (met een lekkere Tony’s Chocolonely erbij!), leren we elkaar kennen en kan ik kijken wat ik voor je kan doen.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490