Lekker leven

"Lekker leven betekent voor mij genieten van alle mooie momenten met vrienden en familie, ontspannen op een zonnig terras en volop genieten van en met de mensen om mij heen"

Sinds september 2023 ben ik onderdeel van het Joinuz-team binnen het vakgebied wonen. Het is een vakgebied wat nieuw is voor mij, maar iets waar ik me met veel enthousiasme voor ga inzetten! In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het terras om lekker te ontspannen of onderneem ik dingen met vrienden/familie. Ik ben een echte kattenliefhebber en geniet er ook enorm van om tijd door te brengen met mijn twee katertjes Edwin en Freek. Een rondje wandelen rondom de Kralingse plas, lekker uiteten of zonvakanties kunnen natuurlijk ook niet ontbreken.

Ik ben iemand die graag anderen helpt en ervan houdt om anderen te zien genieten van een lekker leven. Dat is een van de redenen waarom ik heb gekozen om als recruiter aan de slag te gaan. Door samen te kijken wat iemand nodig heeft om zichzelf verder te ontwikkelen en het beste in zichzelf naar voren te laten komen, hoop ik anderen te kunnen helpen om zo de beste baan om lekker te leven te kunnen vinden!

Kom kennismaken

Ben jij op zoek naar een mooie baan binnen de zorg of overheid? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij kijken graag naar wat er mogelijk is bij Joinuz.


Lekker
erbij

Wil jij ons team komen versterken?

Join us!
Van Recruiter tot Online marketeer
Jouw beste baan om lekker te leven vind je bij Joinuz!
  • Purmerend of Gouda
  • 16 - 36 uur
  • 2200 - 3490