Werken bij de overheid
Mooi maatschappelijk betrokken

Wil jij werken bij de overheid? Dat is mooi, want we hebben heel veel mooie vacatures voor je. Bij tal van overheidsinstellingen. Grote, kleine en van allerlei signatuur: van overheid en jeugdzorg tot (welzijn) stichtingen en maatschappelijke organisaties.

Functies op elk niveau en in alle geledingen. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in tal van gemeentes door heel Nederland. En ze hebben allemaal dringend behoefte aan ervaren en gemotiveerde professionals zoals jij. Zeker weten dus dat jouw ervaring en inzet op waarde zullen worden geschat en gewaardeerd. Lekker toch?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor tijdelijk of vast? Duik dan nu meteen in onze lijst vacatures maatschappelijk werk. Het moet wel heel raar lopen als er niet een tussen zit die jou op ‘t lijf geschreven is. Gevonden? App, mail of bel ons dan. Liever vandaag dan morgen, wat ons betreft.

Alle vacatures

Werken bij de overheid?
Beter af met Joinuz.

  • Via ons kun je in diverse ‘keukens’ kijken en toch in dienst blijven bij één werkgever.
  • Heb je een rijbewijs? Dan is – afhankelijk van jouw functie en ’t aantal uren dat je werkt - een lease-auto bij ons een serieuze optie.
  • Wij bieden je de mogelijkheid opleidingen en cursussen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Goed voor jou, goed voor ons.
  • Wij hebben verschillende contractvormen: detacheringscontract, projectovereenkomst en ZZP-overeenkomst. Standaard voorzien van een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en een marktconform salaris.
  • Bij ons word je niet op ‘losse diensten’ of op ‘dagjes werk’ ingezet maar altijd op langdurige tijdelijke functies of op functies waarbij indiensttreding mogelijk is.

Als jij je bij ons aansluit, kun je er bovendien voor 100% op aan dat wij je in alle opzichten supporten. Wil je overleg of advies? Iets kwijt dat relevant is voor de job? Gewoon even stoom afblazen? Bel ons dan om even te sparren – al dan niet face-to-face – met je persoonlijke adviseur of recruiter. Dat werkt wel zo verhelderend en leidt vaak – is onze ervaring - tot nieuwe inzichten.

Werken bij de overheid bekijk onze vacatures
Vind jouw droombaan

Staat jouw vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Lekker
aan de slag

Werken voor de overheid iets voor jou? Kies dan voor een van onze altijd leuke vacatures. We werken samen met opdrachtgevers in het hele land en zijn dagelijks op zoek naar kandidaten voor verschillende uitdagende functies.

rectangle