De beste
Operatieassistent vacatures

Als operatieassistent heb je een cruciale rol binnen een omgeving die veel van je vraagt, maar ook een omgeving die je veel te bieden heeft! Ben je op toe aan een nieuwe uitdaging? Wij hebben verschillende interessante Operatieassistent vacatures openstaan en daar vertellen we je graag meer over.

Wat doe je als Operatieassistent?

Als operatieassistent heb je een cruciale rol binnen een omgeving die veel van je vraagt, maar ook een omgeving die je veel te bieden heeft! Ben je op toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Als operatieassistent zorg jij er onder andere ervoor dat een operatie goed verloopt. Je zorgt dat alle benodigdheden aanwezig zijn en zorgt dat alles steriel blijft.


De werkzaamheden van een Operatieassistent

Je checkt of de apparatuur gebruiksklaar is en je zorgt dat de patiëntengegevens compleet zijn. Op het juiste moment geef jij de chirurg de benodigde instrumenten aan en bedien je de apparatuur. Je controleert het bloedverlies, je kent alle stappen tijdens een operatie én je denkt altijd één stap vooruit. Samen zorgen jullie ervoor dat de operatie geheel succesvol verloopt en jij speelt een enorm belangrijke rol binnen dit proces! Jij weet als geen ander dat dit een veelzijdige functie is waarbij een sterk gestel en stalen zenuwen onmisbaar zijn!

Over welke ervaring moet je beschikken om aan de slag te gaan?

Om je werk als Operatieassistent goed uit te kunnen voeren, is het uiteraard belangrijk dat je aan bepaalde criteria voldoet. Over het algemeen vragen wij het volgende als je aan de slag wilt als Operatieassistent:

  • Je bent een gediplomeerd operatieassistent , eventueel aangevuld met de aantekening thoraxchirurgie. Rond jij je opleiding bijna af? Of ben je recentelijk afgestudeerd, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.
  • Een flexibele houding én instelling.
  • Je kunt goed vooruitdenken en bent zeer stressbestendig.

Wat ga je verdienen als Operatieassitent?

Een leuke en uitdagende baan is belangrijk, maar je wilt natuurlijk ook graag weten wat je gaat verdienen als Operatieassistent. Dit is uiteraard een salaris conform CAO en dit komt neer op een maandsalaris van tussen de 2.750 en 4.000 euro bij een volledige werkweek. Als Operatieassistent kun je bij Joinuz zowel fulltime als parttime aan de slag.

Bekijk onze Operatieassistent vacatures

De voordelen van
werken via Joinuz

  • Neem een kijkje in de ‘keukens’ van diverse opdrachtgevers, maar blijf – lekker praktisch – gewoon in dienst van één werkgever
  • Veel onderweg voor je werk? Een leaseauto is – afhankelijk van je functie en het aantal uren dat je werkt - een reële optie.
  • Wij geven je de kans om je te blijven ontwikkelen met opleidingen en cursussen
  • Wil je als zzp’er aan de slag, ga je voor een detacheringsopdracht of werk je liever op projectbasis? Onze flexibele contractvormen laten jou kiezen – uiteraard met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris
  • Joinuz biedt langdurige tijdelijke functies en functies met uitzicht op een vast contract. Op die manier heb je altijd zekerheid.
  • Omdat fit blijven wel zo belangrijk is, betalen wij € 25 mee aan je sportabonnement.

Dat is allemaal mooi meegenomen, nietwaar?

Solliciteer nu op onze Operatieassistent vacatures
Vind jouw droombaan

Staat je vacature er niet bij?

Wij vinden jouw droombaan!

Droombaan vinden

Lekker
aan de slag

Joinuz helpt je graag aan een nieuwe baan als Operatieassistent. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en krijgen doorlopend nieuwe opdrachten binnen van onze opdrachtgevers. Kijk dus snel in ons vacatureoverzicht voor al onze actuele Operatieassistent-vacatures.

rectangle
Lekker
op de hoogte
Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!